Φιλική νίκη στο ρελαντί για τον ΟΦΑ (2-0 με Απόλλωνα)

Χωρίς να πιάσει υψηλά επίπεδα απόδοσης και με έχοντας πιο χαλαρούς ρυθμούς στην αναμέτρηση η ομάδα μας επικράτησε 2-0 του αξιόμαχου Απόλλωνα στο γήπεδο Αρμένων σε μια ακόμη φιλική αναμέτρηση διάρκειας συνολικά 60 λεπτών στα πλαίσια της προετοιμασίας για την έναρξη των υποχρεώσεων σε Α’ ΕΠΣΡ και Κύπελλο Ερασιτεχνών Ρεθύμνου.

Οι “κόκκινοι” μπήκαν πιο ορεξάτοι με τον Βαρδουνιώτη να αστοχεί στο 6′ αλλά στο 10′ μετά από έξυπνη κάθετη του Γερωνυμάκη ο Γ. Βογιατζάκης μπήκε στην περιοχή και με συρτή σέντρα βρήκε τον Τσαπόκου ο οποίος σκόραρε για το 1-0. Στη συνέχεια απείλησαν με το πλασέ του Ν. Κολυβάκη και την κοντινή κεφαλιά του Κοσμίδη στο 14′ και 16′ αντίστοιχα. ‘Ως το τέλος του 30λέπτου οι γηπεδούχοι είχαν ακόμη δύο καλές στιγμές στο 23′ το πλασέ του Γ.Βογιατζάκη το οποίο απέκρουσε ο Γωνιωτάκης και το πλασέ του Βασαδάκη που κατέληξε μόλις άουτ.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα μας πίεσε για ένα δεύτερο τέρμα με τον Κριτσιώτη στο 39′ και τον Γερωνυμάκη στο 40′ να μην καταφέρνουν να σκοράρουν από πλεονεκτική θέση ενώ στο 44′ ο Γωνιωτάκης απέκρουσε το δυνατό σουτ του Ι.Π. Γαλερού. Έξι λεπτά πριν το τέλος του αγώνα ο Τσόλας με όμορφη ατομική ενέργεια και αφού άδειασε τουλάχιστον τρεις αντιπάλους του πλάσαρε εύστοχα από πλάγια θέση για το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ με τον Μανουσάκη στο 60’ να σουτάρει λίγο άουτ από καλή θέση.

ΟΦ Αρμένων (Σήφης Μανωλούδης): Μενιουδάκης, Κοσμίδης, Μαλετσάς, Καραλής, Παυλάκης, Βαρδουνιώτης, Τσαπόκου, Γερωνυμάκης, Γ.Βογιατζάκης, Μάνσε, Βασαδάκης.

Έπαιξαν ακόμη οι: Κονδύλης, Κριτσιώτης, Κασιάρας, Πενθερουδάκης, Μανουσάκης, Ν. Κολυβάκης, Βασαδάκης, Ι.Π. Γαλερός, Τσόλας, Ν.Ε. Κολυβάκης, Νιολάκης, Κατάκης, Κτιστάκης, Ι.Ε. Γαλερός, Δ. Φραγκάκης, Πολιτάκης, Γεωργιουδάκης.

Απόλλων Ρεθύμνου (Μανώλης Γωνιωτάκης): Ν. Γωνιωτάκης, Μακρυβογιατζάκης, Χόμπης, Βάμβουκας, Δ. Γωνιωτάκης, Μπεκιάρης, Ίντζες, Ρ. Τζάρι, Παπαδάκης, Μορταράκης, Μπουρλαζάκης.

Έπαιξαν ακόμη οι: Γ. Γωνιωτάκης, Μαυράκης, Δ. Βασιλάκης, Χαλκιαδάκης, Μοτάκης.

Προηγούμενο άρθροΜε Απόλλωνα το σημερινό φιλικό (18.45)-Συνεχίζει στον ΟΦΑ ο Ν. Κολυβάκης
Επόμενο άρθροΦωτορεπορτάζ από το φιλικό του ΟΦΑ με τον Απόλλωνα