Ώρα για μεταγραφές – Δημοσιεύμα ξανά για Κώτσιο και Κατσικοκέρη

Στην τελική ευθεία έχει μπει η υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού στον Εργοτέλη με τα ονόματα που ακούγονται να είναι αρκετά και κάποια να επανέρχονται στο προσκήνιο.

Η ώρα των μεταγραφών έφτασε για τον Εργοτέλη που “τρέχει” όλες τις υποθέσεις για να ολοκληρώσει το ρόστερ του.

Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν εντοπίσει τους παίκτες που τους ενδιαφέρουν και κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και έχει τις δικές της πιθανότητες υλοποίησης.

Στους γνωστούς Μεϊτε, Οικονόμου, Μάντζιο και Μπουχαλάκη προστέθηκαν δύο ακόμα ονόματα που είχαν ακουστεί και παλαιότερα. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Πατρίς”, στο προσκήνιο έρχονται ξανά τα ονόματα των Κώτσιου και Κατσικοκέρη για άμυνα και επίθεση αντίστοιχα.

Το θέμα του Μεϊτε παραμένει πάντως “ανοικτό” αν και κολλάει στο οικονομικό, η περίπτωση του Οικονόμου παρουσιάζει δυσκολίες, ενώ ο Μάντζιος απομακρύνεται λόγω του υψηλού του κασέ.

Όσον αφορά τον Μπουχαλάκη, υπάρχει αισιοδοξία οτι και του χρόνου θα φοράει τα “κιτρινόμαυρα” ως δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Σίγουρες πάντως είναι οι μεταγραφές των Γιάννη Κοιλιάρα και “Μπαμ – Μπαμ” Περέϊρα.

Εντωμεταξύ, ο Γιώργος Σαρρής τα έχει βρει σε όλα με τους ανθρώπους του Εργοτέλη και θεωρείται τυπικό το θέμα της παραμονής του και της επέκτασης του συμβολαίου του μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

Πέρα από αυτά, στο αγωνιστικό κομμάτι, οι διπλές προπονήσεις συνεχίζονται και χθες ο Γιάννης Πετράκης και συνεργάτες του εστίασαν στον τομέα της τακτικής.

Για σήμερα Τρίτη έχουν προγραμματιστεί ξανά δύο προπονήσεις: Η πρωινή στις 08:00 και η απογευματινή στις 18:30.

ΠΗΓΗ: http://www.athleticradio.gr

Προηγούμενο άρθροΥπογράφει ο Σούκιας
Επόμενο άρθροΟι μεταγραφές του Π.Ο.Α