Όλα κρίθηκαν στις αρχές του β’ μέρους, βαριά ήττα από Ασή Γωνιά για ΟΦΑ

Μια από τις πιο αναιμικές φετινές εμφανίσεις κυρίως στο β’ μέρος πραγματοποίησε ο ΟΦΑ γνωρίζοντας μοιραία την ήττα με 6-1 από την Ασή Γωνιά στο γήπεδο Αρμένων σε ένα ματς που κρίθηκε οριστικά σε ένα δίλεπτο στις αρχές της επανάληψης.

Πλέον οι “κόκκινοι” οι οποίοι παραμένουν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας χωρίς βαθμό και οφείλουν να αφήσουν πίσω τους αυτή την αναμέτρηση και να ανακτήσουν την ψυχολογία τους για την ακόμη πιο δύσκολη συνέχεια του Πρωταθλήματος. Το ματς δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική κυρίως μετά το 55′ και την επίτευξη του τρίτου τέρματος των φιλοξενούμενων με τους παίκτες μας να “παρατάνε” το ματς χωρίς να προσπαθούν να διεκδικήσουν έστω την μείωση του σκορ.

Η ομάδα του Αποκόρωνα ευτύχησε να προηγηθεί πολύ νωρίς μόλις στο 6′ όταν ο Παπαδογιαννάκης εκτέλεσε φάουλ και ο αμαρκάριστος Ντεμίρι με γυριστό σουτ σκόραρε. Η ομάδα μας προσπάθησε να αντιδράσει αλλά δύο φάουλ του Κολυβάκη στο 16′ και στο 20′ κατέληξαν στην αγκαλιά του Χίκα.

Τρία λεπτά αργότερα ο Ντεμίρι είχε δοκάρι με τον ρυθμό να πέφτει στην συνέχεια και στο 39′ από μπαλιά του Κολυβάκη ο Βασαδάκης έκανε ψηλοκρεμαστό πλασέ με τον Χίκα να διώχνει με υπερένταση. Στο 45′ ο Βασαδάκης έκλεψε από τον Χίκα και πλάσαρε από πλάγια θέση με την μπάλα να περνάει δίπλα από την εστία. Στις εκπνοή των καθυστερήσεων ο Βασιλείου με όμορφη εκτέλεση φάουλ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Κολυβάκη γράφοντας το 0-2.

Οι παίκτες του Σήφη Μανωλούδη προσπάθησαν στην πρώτη καλή στιγμή στο 53′ να μειώσουν και να μπουν στο ματς με τον Βασαδάκη μετά από πάσα του Σκουλούδη να πλασάρει αλλά την μπάλα να περνάει μόλις άουτ. Δύο λεπτά αργότερα η Ασή Γωνιά ο Παπαδογιαννάκης από την σέντρα του Καρδαμίτση πλάσαρε σε κενή εστία για το 0-3. Σαν να μην έφτανε αυτό στο 57′ σε παρόμοια φάση ο Αποστολάκης έβγαλε σέντρα με τον Παπαδογιαννάκη και πάλι να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 0-4.

Οι “κοκκινόμαυροι” σκόραραν δύο ακόμη τέρματα στο 68′ και στο 70′ με τον Βασιλείου αμφότερα για το 6-0 με την ομάδα μας να μειώνει μετά από μια όμορφη συνεργασία του Ανυφαντάκη με Τσαπόκου και Σκουλούδη καθώς ο δεύτερος έβγαλε σε πλεονεκτική θέση τον νεαρό μέσο-επιθετικό που πλάσαρε εύστοχα με την μπάλα να βρίσκει αρχικά το οριζόντιο δοκάρι και να καταλήγει στο βάθος της αντίπαλης εστίας για το τελικό 1-6. Τελευταία ευκαιρία για την ομάδα μας να μειώσει κι άλλο ήταν το πλασέ του Μάνσε στο 90′ το οποίο κατέληξε μόλις άουτ.

ΟΦ Αρμένων (Σήφης Μανωλούδης): Ε. Κολυβάκης, Καραλής, Ι.Π. Γαλερός (37′ Τσαπόκου), Ν. Κολυβάκης, Κασιάρας, Γερωνυμάκης, Μάνσε, Βασαδάκης (66′ Ανυφαντάκης), Τσόλας, Σκουλούδης, Κοσμίδης (58′ Βογιατζάκης).

Ασή Γωνιά (Χρήστος Βασιλείου): Χίκα, Λέσι, Βουτσάς (71′ Καλαμούκης), Γασπαράκης (62′ Βαβουράκης), Ντεμίρι, Βασιλείου, Παπδογιαννάκης, Καρδαμίτσης (62′ Θεοδωράκης), Σκλομπονάκης (73′ Ανδρουλιδάκης), Αποστολάκης, Αντουράκης.

Προηγούμενο άρθροΝα συνδυάσει εμφάνιση με αποτέλεσμα θέλει ο ΟΦΑ κόντρα στην Ασή Γωνιά
Επόμενο άρθροΟι διαιτητές στην 7η αγωνιστική στη Α’ ΕΠΣΡ