Να συνδυάσει εμφάνιση με αποτέλεσμα θέλει ο ΟΦΑ κόντρα στην Ασή Γωνιά

Με στόχο να κατακτήσει τους πρώτους βαθμούς για φέτος ο ΟΦΑ υποδέχεται αύριο την Ασή Γωνιά στο γήπεδο Αρμένων για την 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΡ (Κυριακή 15.00).

Οι “κόκκινοι” είναι πεισμωμένοι από την ήττα στα Ζωνιανά και τον τρόπο που αυτή ήρθε στις καθυστερήσεις ουσιαστικά και αγωνιζόμενοι με αριθμητικό μειονέκτημα και όλη την περασμένη εβδομάδα δούλεψαν πάνω στα κομμάτια της τακτικής αλλά και στις δυνατές προσωπικές μονομαχίες που αναμένεται να προκύψουν στην αναμέτρηση με την ομάδα από τον Αποκόρωνα.

Στα αγωνιστικά και αναφορικά με τους διαθέσιμους παίκτες που θα έχει για το σημαντικό αυτό ματς ο τεχνικός του ΟΦΑ Σήφης Μανωλιούδης αρκετές αναμένονται για άλλο ένα ματς οι απουσίες αλλά από την άλλη υπάρχουν και ευχάριστα. Το πιο σημαντικό είναι η επιστροφή του αρχηγού Γιώργου Βογιατζάκη στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων και θα βρίσκεται στην αυριανή αποστολή για το ματς με τους “κοκκινόμαυρους”.

Στα θετικά όσον αφορά το ιατρικό δελτίο είναι ότι και ο Στέλιος Μανουσάκης μετά από αρκετό διάστημα συμμετείχε στην χθεσινή τελευταία πριν τον αγώνα προπόνηση βγάζοντας το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος χωρίς πρόβλημα και πλέον από βδομάδα ο νεαρός μέσος αναμένεται να συμμετέχει κανονικά σε ολόκληρο το πρόγραμμα ώστε να υπολογίζεται για την επόμενη αγωνιστική υποχρέωση.Το ίδιο ισχύει και για τον Νίκο Μαλετσά με την διαφορά ότι θα βρίσκεται στην αποστολή στη θέση του Σπύρου Παυλάκη, ο οποίος έχει έκτακτες προσωπικές υποχρεώσεις, περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους.

Ακόμη ένας παίκτης που πλέον θα υπολογίζεται από τον προπονητή μας είναι ο Αλκαίος Αβντία ο οποίος αρχικά λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορούσε να συμμετέχει στην προετοιμασία της ομάδας αλλά τελικά βρέθηκε λύση με αυτό το ζήτημα και έχει ήδη πραγματοποιήσει δύο προπονήσεις δείχνοντας μάλιστα ότι βρίσκεται σε αρκετά καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης και έχει αυξημένες πιθανότητες ακόμη και στο επόμενο ματς να συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Από τους υπόλοιπους παίκτες δεν υπολογίζονται για το αυριανό ματς οι Βαρδής Μενιουδάκης -στη θέση του θα βρίσκεται ο Κώστας Αποστολάκης- Μιχάλης Πενθερουδάκης και Εμιλιάνο Πούλαϊ λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ο τραυματίας Χάρης Βαρδουνιώτης, οι ανέτοιμοι Κριστιώτης, Πολιτάκης, Ι.Ε. Γαλερός, και ο τιμωρημένος Νίκος Γεωργιουδάκης ο οποίος δέχτηκε κόκκινη κάρτα στο προηγούμενο άτυχο ματς των Ζωνιανών.

Εν τω μεταξύ οι παίκτες της ομάδας μαζί με τον προπονητή αλλά και τους ανθρώπους της διοίκησης θα συγκεντρωθούν περίπου στις 12 στο καφενείο του Μανώλη Κτιστάκη απέναντι από την πλατεία του χωριού ώστε να συσπειρωθούν αλλά και να συζητήσουν περισσότερο σε πιο χαλαρό κλίμα λίγο πριν το σημαντικό αυτό παιχνίδι.

Αναλυτικά η 18μελής αποστολή του ΟΦΑ εν’ όψει Ασή Γωνιάς είναι η εξής:

Ε. Κολυβάκης, Ν. Κολυβάκης, Κοσμίδης, Κασιάρας, Καραλής, Σκουλούδης, Γερωνυμάκης, Τσόλας, Βογιατζάκης, Τσαπόκου, Μάνσε, Ι.Π. Γαλερός, Βασαδάκης, Κατάκης, Νιολάκης, Ανυφαντάκης, Αποστολάκης, Μαλετσάς.

Προηγούμενο άρθροΟι διαιτητές της 6ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΡ
Επόμενο άρθροΌλα κρίθηκαν στις αρχές του β’ μέρους, βαριά ήττα από Ασή Γωνιά για ΟΦΑ