Ψυχουντάκης: “Θα τα καταφέρουμε να σταθούμε στην κατηγορία”

Κάτοικος Χανίων θα παραμείνει και την νέα σεζόν ο Λευτέρης Ψυχουντάκης. 

Απλά θα μετακομίσει λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά από τα Χανιά και τον Α.Ο.Χανιά,  στο Καστέλι και τον Κισσαμικό.

Η νέα του ομάδα που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Γ΄κατηγορία και την Δευτέρα ξεκίνησε την προετοιμασία της.

Ο Λευτέρης Ψυχουντάκης μίλησε στον Μανώλη Θέμελη και τον Athletic Radio 104,2 και την εκπομπή “Αθλητικό Μεσημέρι” για την νέα σελίδα στην καριέρα του και τους στόχους του με την ομάδα του Κισσαμικού.

  • Τα όσα είπε ο Λευτέρης Ψυχουντάκης στον Athletic Radio 104,2:

Για την νέα του ομάδα

“Δέχθηκα μία πολύ καλή πρόταση από τον πρόεδρο της ομάδα. Μου έδειξαν εμπιστοσύνη και με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή. Είμαι ευχαριστημένος που έρχομαι σε ένα οργανωμένο και νοικοκυρεμένο σωματείο. Με κέρδισε ο τρόπος που με προσέγγισε”.

Για τον στόχο της ομάδας

“Είμαστε νεοφώτιστοι και πρώτος στόχος μας είναι η παραμονή. Τώρα αν έρθει κάτι καλύτερο καλώς ας έρθει. Θέλουμε να κάνουμε μία καλή πορεία και θα τα καταφέρουμε να σταθούμε στην νέα Γ΄κατηγορία”.

Για την πρώην ομάδα του, τον Α.Ο.Χανιά

“Είχαμε μία δύσκολη χρονιά. Δείξαμε ότι είμαστε ομάδα και πήραμε την άνοδο. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια και τα καταφέραμε. Είναι από τις χρονιές που ή σε διαλύουν ή σε κάνουν πιο δυνατό”.

Για το ατύχημα που είχε στο ματς με τον Πανηλειακό

“Ήταν μία άτυχη στιγμή που μπορεί να συμβεί στον καθένα, Μου γύρισε η γλώσσα και κινδύνεψε η ζωή μου. Νιώθω δυνατός και τυχερός. Αγαπάω το ποδόσφαιρο και ξέρουμε ότι έχει και τις κακές του στιγμές”.

Για τους λόγους που έφυγε από τον Α.Ο.Χ

“Ήταν επιλογή μου αφού υπήρχαν δυσκολίες που δεν μου επέτρεπαν να συνεχίσω. Αν τα πράγματα ήταν καλύτερα θα έμενα αλλά τα έβαλα κάτω και είδα ότι έπρεπε να αποχωρήσω. Τους ευχαριστώ για την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Α.Ο.Χ και χαίρομαι που η προσφορά μου στην ομάδα αναγνωρίστηκε”.

ΠΗΓΗ: http://www.athleticradio.gr

Προηγούμενο άρθροΑνοίγει ο δρόμος για την αδειοδότηση
Επόμενο άρθρο“Θωρακίζει” την εστία του με Μπρόκο ο ΑΟΑΝ!