Χωρίς άγχος για την πρόκριση σήμερα (14.30) στο «Kido»

Με στόχο να παλέψει για την πρόκριση της στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΡ, η ομάδα μας σήμερα (14.30) αντιμετωπίζει τον Αστέρα Ρεθύμνου στην αθλητική εγκατάσταση του «Kido».

Πρόκειται για την ρεβάνς του 2-2 των Αρμένων πριν από ένα μήνα, για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ρεθύμνου. Στις τάξεις της ομάδας μας υπάρχει αισιοδοξία για την σημερινή αναμέτρηση απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο, που φιγουράρει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας της Α’ ΕΠΣΡ.

Νέο πρόσωπο μετά από ένα και παραπάνω μήνα στην αποστολή της ομάδας μας, ο Στέλιος Κρασονικολάκης, ο οποίος βρίσκεται και πάλι κοντά μας με άδεια, μιας και υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία. Τα προβλήματα είναι και πάλι πάντως αρκετά για την ομάδα μας, αφού δεν υπολογίζονται οι Μαραγκουδάκης, Βερνάδος, Καραγιώργης, Τσακάλι, Αβντία, Παπαδογιάννης.

Αναλυτικά η αποστολή της ομάδας μας για το σημερινό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αστέρα Ρεθύμνου, αποτελεί από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Δανδάλης, Κ. Αποστολάκης, Γ. Βογιατζάκης, Α. Βογιατζάκης, Δ. Κλειδής, Κολυβάκης, Πετρογιαννάκης, Πολιτάκης, Τσόλας, Παπαδάκης, Ν. Αποστολάκης, Γασπαράκης, Σηφακάκης, Μάνσε, Θεοδωράκης, Γιαπεντζάκης, Κρασονικολάκης, Δραμιτινός.

Προηγούμενο άρθροΉττα για τους Παίδες μας από τον Ολυμπιακό Ρ.
Επόμενο άρθροΠολύτιμες εμπειρίες για την Ακαδημία μας στο Φεστιβάλ Ποδοσφαίρου της ΟΠΑΠ ΑΕ