Χρυσοφάκης: “Θετικό αποτέλεσμα στο Περιστέρι”

Ο Ιεραπετρίτης μεσοεπιθετικός του Εργοτέλη με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του συλλόγου έδωσε το σύνθημα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χρήστος Χρυσοφάκης

ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ SUPER LEAGUE

“Είναι δεδομένο ότι το πρωτάθλημα της Super League δεν έχει καμία σχέση με αυτό τηςFootball League. Υπάρχει ποιότητα και από μόνο του το πρωτάθλημα με την αίγλη που έχει σου δίνει αυτόματα ένα κίνητρο παραπάνω. Αντιμετωπίζεις παίκτες πολύ υψηλού επιπέδου και με την προσπάθεια που καταβάλεις σε κάνει και εσένα καλύτερο, πιο ανταγωνιστικό.

Ο Εργοτέλης είναι μια από τις πιο σημαντικές ομάδες της Κατηγορίας και το έχει δείξει με την παρουσία που έχει τόσα χρόνια τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Τη νέα αγωνιστική περίοδο θα παίξουμε εκεί που πρέπει να είμαστε.

Βρισκόμαστε στην τρίτη εβδομάδα της προετοιμασίας και παρότι το πρωτάθλημα ξεκινάει πιο πριν από τα προηγούμενα χρόνια θα παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι. Άλλωστε, ξεκινάμε με δύσκολο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και πρέπει να ανταποκριθούμε και να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, όπως θα κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια”.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ

“Είναι σημαντική περίοδος για κάθε αθλητή και αυτό που προέχει είναι να είσαι υγιής, να μην αντιμετωπίζεις προβλήματα τραυματισμού για να μπορέσεις να ακολουθήσεις το πρόγραμμα. Δουλεύουμε για να μπορέσουμε να είμαστε σε καλή κατάσταση όλη τη χρονιά.

Γίνεται σοβαρή και επαγγελματική δουλειά απ’ όλους με στόχο το καλό της ομάδας. Ο νέος μας προπονητής δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην επιθετική ανάπτυξη και αυτό είναι κάτι μου μας αρέσει.

Περιμένουμε να ξεκινήσουμε τα φιλικά παιχνίδια για να βγάλουμε στο γήπεδο αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση”.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ, ΣΤΟ ΜΑΡΤΙΝΕΓΚΟ

“Τα τμήματα υποδομής είναι ό,τι πιο σημαντικό και πολύτιμο έχουν οι ομάδες. Το μέλλον του ποδοσφαίρου βρίσκεται εκεί και μια ομάδα που επενδύει και παράλληλα εκπαιδεύει τους νεαρούς αθλητές είναι ο Εργοτέλης.

Είναι γνωστό σε όλη την Ελλάδα ότι ο Εργοτέλης έχει μια από τις καλύτερες Ακαδημίες και ότι δίνει μεγάλη προσοχή και βαρύτητα στα παιδιά που έχει στο Μαρτινέγκο.

Μια ματιά στο ρόστερ της ομάδας είναι αρκετή για φανεί πόσα παιδιά έχουν προωθηθεί από το Μαρτινέγκο.

Οι αθλητές που είναι στα τμήματα υποδομής του Εργοτέλη πρέπει να αισθάνονται σιγουριά και συνάμα τυχεροί που βρίσκονται εκεί, διότι βρίσκονται σε καλά χέρια”.

ΠΗΓΗ:http://www.athleticradio.gr/ergotelis/265557-xrusofakis-thetiko-apotelesma-sto-peristeri

Προηγούμενο άρθροΠήρε φορολογική ενημερότητα – λέει το “οκ” η ΕΠΟ!
Επόμενο άρθροΦουλάρει για στόπερ και μεσοεπιθετικό!