“Χ”ορταστική αναμέτρηση για την Κ16 του ΟΦΑ με Ολυμπιακό Ρεθ.(6-6)

Σε ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη παιχνίδι η ομάδα μας στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Υποδομών Κ16 απέναντι στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού Ρεθύμνου αν και προηγήθηκε 3-1 στο πρώτο ημίωρο και 5-3 στο ημίχρονο εν τέλει ισοφαρίστηκε σε 6-6 λίγο πριν το τέλος.

Στα θετικά για την ομάδα μας το πνεύμα μαχητικότητας που επέδειξε κυρίως στο πρώτο ημίχρονο στο οποίο εκτός των γκολ που πέτυχε είχε και ένα ακυρωθέν για οριακό οφ-σάϊντ αλλά και τουλάχιστον 4-5 σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρει κι άλλα τέρματα σε ένα ανοιχτό παιχνίδι το οποίο ευχαριστήθηκαν οι συμμετέχοντες και από τις δύο πλευρές.

Στην επανάληψη η κούραση επηρέασε περισσότερο τους νεότερους παίκτες του Ναπολέων Σκουλούδη με αποτέλεσμα λιγοστές φάσεις και από τις δύο ομάδες με τους φιλοξενούμενους εν τέλει να παίρνουν το θετικό αποτέλεσμα όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση. Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τους νεαρούς παίκτες το Σάββατο 24 Οκτωβρίου στο γήπεδο Ατσιποπούλου με αντίπαλο την ΕΑΠ.

ΟΦ Αρμένων (Ναπολέων Σκουλούδης): Ι. Σκουλούδης, Α. Σκουλούδης, Κ. Τάρε, Γεωργιουδάκης, Ξένος, Ι. Κολυβάκης, Αναγνωστάκης, Κιόσια, Μ. Τάρε, Ράνσοου, Κ. Καλησπεράκης.

Έπαιξαν ακόμη οι: Ι. Αλεξανδράκης, Σ. Αλεξανδράκης, Α. Καλησπεράκης, Σ. Μαυρογιαννάκης, Ν. Παναγιωτάκης.

Ολυμπιακός Ρεθύμνου (Βασίλης Νικολουδάης): Τηλέμης, Καρυλάκης, Ραψομανίκης, Μάντι, Πολυμίλης, Κρούτι, Παπαδάκης, Μ. Μπούζι, Α. Μπούζι, Ψαρουδάκης, Κοτζαμπασάκης.

Έπαιξε ακόμη: Ψαρουδάκης

Προηγούμενο άρθροΠρεμιέρα αύριο για την Κ16 του ΟΦΑ με Ολυμπιακό Ρεθ.
Επόμενο άρθροΜε την σκέψη στο “διπλό” στον ΟΦΑ αύριο με Επισκοπή 2010 (11.00)