Πρεμιέρα αύριο για την Κ16 του ΟΦΑ με Ολυμπιακό Ρεθ.

Ξεκινάει αύριο το Πρωτάθλημα Υποδομών Κ16 που συνδιοργανώνουν η ΕΠΣ Ρεθύμνου με την Περιφέρεια Κρήτης με την συμμετοχή έξι συνολικά ομάδων με τον ΟΦ Αρμένων να είναι μία από αυτές (Άρης Ρεθύμνου, Αστέρας Ρεθύμνου, ΕΑΠ, Κεραυνός, Ολυμπιακός Ρεθύμνου οι υπόλοιπες). Η ομάδα μας υποδέχεται την αντίστοιχη του Ολυμπιακού Ρεθύμνου στο γήπεδο Αρμένων αύριο στις 10 το πρωί.

Τα πιτσιρίκια του Ναπολέων Σκουλούδη έχουν στόχο να αποκομίσουν εμπειρίες κυρίως τα μικρότερα ηλικιακά που κάνουν ουσιαστικά μια επανεκκίνηση στην επαφή που έχουν με το ποδόσφαιρο και να ευχαριστηθούν όλες τις αναμετρήσεις χωρίς να νοιάζονται καθόλου, όπως συνήθως συμβαίνει σε αυτές τις ηλικίες, για το αποτέλεσμα.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας του Πρωταθλήματος Κ16

Σάββατο 10 Οκτωβρίου (10.00)

ΑΟ Άρης – ΑΟΝ Αστέρας (Μισιρίων)

ΟΦ Αρμένων – Ολυμπιακός Ρ. (Αρμένων)

Κυριακή 11 Οκτωβρίου (19.30)

ΑΟΝ Κεραυνός – Ε.Α.Π. (Ρεθύμνου)

Το δυναμικό της ομάδας μας αποτελείται από τους εξής: Καλησπεράκης Κωνσταντίνος, Ράνσοου Ράιαν, Τάρε Μίκα, Αναγνωστάκης Μανώλης (2005), Αλεξανδράκης Γιάννης, Αλεξανδράκης Στέλιος, Μαυρογιαννάκης Στέλιος, Κολυβάκης Σήφης, Γεωργιουδάκης Νίκος, Σκουλούδης Αχιλλέας, Σκουλούδης Ιάσωνας, Τάρε Κλάϊντι, Ξένος Φανούρης (2006), Δαμανάκης Σπύρος, Καλησπεράκης Αλέξανδρος (2007), Αλεξάκης Μανώλης, Γασπαράκης Γιώργος, Κιόσια Μπεν, Χαμσά Μπελαλίν (2008), Κολυβάκης Στέλιος, Παναγιωτάκης Ραφαήλ, Σηφάκης Μάριος (2009).

Προηγούμενο άρθροΟι διαιτητές στην 4η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΡ
Επόμενο άρθρο“Χ”ορταστική αναμέτρηση για την Κ16 του ΟΦΑ με Ολυμπιακό Ρεθ.(6-6)