Φιλικό ξεμούδιασμα του ΟΦΑ απέναντι στον Φοίνικα

Φιλική νίκη με 2-1 επί του αξιόμαχου Φοίνικα (ομάδα Β’ ΕΠΣΡ) πέτυχε ο ΟΦΑ στο χθεσινό προπονητικού χαρακτήρα ματς στο γήπεδο Αρμένων με τον Μιχάλη Τριχάκη να έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα σχήματα αλλά και παίκτες σε άλλες θέσεις από αυτές που αγωνίζονται συνήθως.

Οι “κόκκινοι” που είχαν αρκετές απουσίες για διάφορους λόγους (Αποστολάκης, Βογιατζάκης, Γεωργιουδάκης, Πενθερουδάκης, Εμιλιάνο, Κοσμίδης, Βασαδάκης, Σκουλούδης, Καραλής, Κατάκης, Μαλετσάς) εμφανίστηκαν σαφώς καταπονημένοι από την αυξημένη ένταση των προπονήσεων των προηγούμενων ημερών η οποία περιελάμβανε και ένα φιλικό δίτερμα με το Σπήλι το οποίο προπονείται στο ίδιο γήπεδο λόγω εργασιών στη φυσική του έδρα.

Η ομάδα μας συνεχίζει την προετοιμασία για την αναμέτρηση με την Ασή Γωνιά το προσεχές Σάββατο με καθημερινές προπονήσεις μέχρι την παραμονή του ματς την ερχόμενη Παρασκευή. Σίγουρα η αναμέτρηση είναι κόντρα σε μια πολύ ενισχυμένη ομάδα φέτος αν και νεοφώτιστη αλλά ο στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος από την νίκη .ώστε να ανασάνει βαθμολογικά και να ελπίζει βάσιμα στην παραμονή.

Αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι για τον ΟΦΑ σκόραραν ο Λεονάρντο μετά από γύρισμα του Ανυφαντάκη στο 32′ και ο Τσόλας με κοντινό πλασέ σε κενή εστία μετά από χαμένο πέναλτι του ίδιου το οποίο απέκρουσε ο Στρατιδάκης στο 65′ με τον νεαρό επιθετικό να σκοράρει στην επαναφορά.

Οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί και είχαν όπως και η ομάδα μας αρκετές σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρουν σε ένα αρκετά ελεύθερο παιχνίδι είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με πλασέ του Φραγκιαδάκη. Στα θετικά η χρησιμοποίηση του νεαρού 14χρονου Ράϊαν Ράνσοου παίκτη των Ακαδημιών μας ο οποίος άφησε καλές εντυπώσεις το διάστημα που αγωνίστηκε.

ΟΦ Αρμένων (Μιχάλης Τριχάκης): Ε. Κολυβάκης, Νιολάκης, Τσαπόκου, Ι.Π. Γαλερός, Ν. Κολυβάκης, Κριτσιώτης, Τσόλας, Μάνσε, Γερωνυμάκης, Π. Γασπαράκης, Ανυφαντάκης.

Έπαιξαν ακόμη οι: Λεονάρντο, Μανουσάκης, Πολιτάκης, Ράνσοου.

Φοίνικας (Γιώργος Κωσταράκος): Τυράκης, Λαρεντζάκης, Αγγελόπουλος, Χ. Μαστρογιαννάκης, Πήλιος, Καλλονάκης, Γκιάτα, Μέτα, Φραγκιαδάκης, Στριλιγκάς, Σ. Μαστρογιαννάκης.

Έπαιξαν ακόμη οι: Στρατιδάκης, Γυπαράκης, Μούτσο, Ε. Παπαδογιάννης, Σ. Παπαδογιάννης, Σάκο, Χαμιτάϊ, Ανδρεδάκης.

Προηγούμενο άρθροΕπιστροφή στις προπονήσεις από αύριο στον ΟΦΑ εν’ όψει Ασή Γωνιάς
Επόμενο άρθροΟι διαιτητές στην 19η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΡ