Επιστροφή στις προπονήσεις από αύριο στον ΟΦΑ εν’ όψει Ασή Γωνιάς

Μέρα ξεκούρασης και η σημερινή για τους παίκτες του ΟΦΑ με τον τεχνικό της ομάδας Μιχάλη Τριχάκη να έχει χορηγήσει διήμερο ρεπό τόσο για χθες Κυριακή αλλά και για την Δευτέρα σαν επιβράβευση μετά και την ενθαρρυντική εμφάνιση της ομάδας μας κόντρα στον Ερμή Ζωνιανών παρά την ήττα στις λεπτομέρειες.

Φυσικά οι προπονήσεις για τους “κόκκινους” θα συνεχιστούν σε πολύ υψηλό ρυθμό καθ’ όλη την διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας ώστε να βελτιωθεί κι άλλο η φυσική τους κατάσταση αρχής γενομένης από αύριο Τρίτη και έως το τέλος της εβδομάδας ενώ ο προπονητής των “κόκκινων” βρίσκεται σε αναζήτηση αντιπάλου για διεξαγωγή φιλικού την Παρασκευή

Ακολουθεί νέο διήμερο ρεπό αποφόρτισης το Σαββατοκύριακο ενώ από Δευτέρα όπου θα επιστρέψουν στις προπονήσεις με ένα ακόμη φιλικό πιθανότατα κόντρα στον Φοίνικα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ξεκινάει ουσιαστικά η προετοιμασία για την δύσκολη αναμέτρηση κόντρα στην αξιόμαχη και υπολογίσιμη Ασή Γωνιά.

ΕΥΧΕΣ ΟΦΑ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ

Η οικογένεια του ΟΦΑ εύχεται Χρόνια Πολλά στον τερματοφύλακα της ομάδας Κώστα Αποστολάκη με υγεία πάνω από όλα για τα γενέθλιά του που είναι σήμερα. Κώστα να τα εκατοστήσεις και πάντα επιτυχίες σε προσωπικό και ποδοσφαιρικό επίπεδο και …καλές αποκρούσεις.

Προηγούμενο άρθροΦωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση του ΟΦΑ με τον Ερμή Ζωνιανών
Επόμενο άρθροΦιλικό ξεμούδιασμα του ΟΦΑ απέναντι στον Φοίνικα