Φιλική Νίκη με 3-0 απέναντι στον Παναρκαδικό

Σήμερα το απόγευμα ο Ο.Φ.Α φιλοξένησε στο γήπεδο του τον Παναρκαδικό. Η ομάδα του Ο.Φ.Α παρουσιάστηκε με λίγες απουσίες και πιο έτοιμη από ποτέ, καθώς βρίσκεται εν αναμονή της επίσημης έναρξης του πρωταθλήματος.

Η ομάδα των Αρμένων κυριάρχησε από την αρχή του αγώνα, διατηρώντας την κατοχή της μπάλας, πιέζοντας ψηλά και δημιουργώντας συνεχώς προϋποθέσεις για γκολ. Οι Μάντσε και Καργάκης απείλησαν με σουτ έξω από την περιοχή. Το πρώτο γκολ ήρθε με τον Κολυβάκη Σήφη στο 25′ μετά από όμορφη αντεπίθεση. Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε με τον Ο.Φ.Α να διατηρεί τον έλεγχο και να μην δείχνει εύκολο να απειληθεί. Στο 62′ ο Κλάιντι Ταρε που είχε περάσει αλλαγή έκανε το 2-0 μετά από ασίστ του Κολυβάκη Σήφη. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Καργάκης με σουτ έξω από την περιοχή στο 77′.

Η γενική εικόνα του Ο Φ.Α ήταν πολύ καλή, με τους ποδοσφαιριστές να βγάζουν ενέργεια και διάθεση προσφέροντας σε όσους βρέθηκαν στο γήπεδο ένα ωραίο παιχνίδι.

Από αριστερά: Σκουλούδης, Βογιατζάκης, Γασπαράκης, Καργάκης, Μοσχονάς, Κοσμίδης, Κολυβάκης, Κολυβάκης, Ξηράς, Μάντσε, Κοπάσης

Προηγούμενο άρθροΦιλική αναμέτρηση για τον Ο.Φ.Α
Επόμενο άρθροΉττα σε ένα δυνατό φιλικό για τον Ο.Φ.Α