Ήττα σε ένα δυνατό φιλικό για τον Ο.Φ.Α

Σήμερα το απόγευμα η ομάδα των Αρμένων φιλοξένησε τα Λιβάδια. Οι δυο ομάδες βρίσκονται εν αναμονή των εξελίξεων για την έναρξη του πρωταθλήματος και αναζητούν δυνατά φιλικά προκειμένου να κρατηθούν οι ομάδες στην καλύτερη δυνατή φόρμα.

Το παιχνίδι  ξεκίνησε πολύ δυνατά με τον Ο.Φ.Α να έχει δοκάρι μόλις στο 1′ με τον Δραμιτινό. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και με διαγώνιες μπαλιές κατάφεραν να βρεθούν αρκετές φορές στην επίθεση χωρίς ωστόσο να απειλήσουν τον νεαρό γκολκίπερ των Αρμένων. Οι μονομαχίες σε όλο το παιχνίδι ήταν πολύ έντονες, στα όρια του επιτρεπτού, γεγονός που αποδείκνυε πως και οι δύο ομάδες ήθελαν πολύ το παιχνίδι. Ο Ο.Φ.Α μπήκε με καλές προϋποθέσεις στην περιοχή των φιλοξενούμενων και με τον Καργάκη και με τον Μάντσε χωρίς όμως να επιτύχουν κάποιο γκολ. Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτυ και ευστοχώντας έκαναν το 0-1. Στο δεύτερο ημίχρονο οι δυο ομάδες συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό, με εκατέρωθεν προσπάθειες για την επίτευξη κάποιου γκολ. Οι προπονητές έκαναν αρκετές αλλαγές, με τους ποδοσφαιριστές που μπήκαν να βγάζουν πολλή ενέργεια, και έτσι μέχρι τα τελευταία λεπτά υπήρχε ανεβοκατέβασμα της μπάλας και πολλές μονομαχίες. Η λήξη του αγώνα βρήκε τους φιλοξενούμενους αγκαλιά με μια φιλική νίκη (0-1).

Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι:

Σκουλούδης, Γασπαράκης, Βογιατζάκης Α., Φίτσιος , Κολυβάκης Ν., Κολυβάκης Ι., Μάντσε, Μοσχονάς, Καργάκης, Δραμιτινός, Βογιατζάκης Γ.

Αγωνίστηκαν επίσης: Ταρε Μίκα , Ταρε Κλάιντι, Κακανής.

Προηγούμενο άρθροΦιλική Νίκη με 3-0 απέναντι στον Παναρκαδικό
Επόμενο άρθροΣυλλυπητήρια ανακοίνωση του Ο.Φ.Α