Φιλική ισοπαλία για ΟΦΑ με Σπήλι (2-2)

Επιστροφή στις θετικές εμφανίσεις για την ομάδα μας που ήταν περισσότερο ανταγωνιστική κόντρα στο Σπήλι και αναδείχτηκε ισόπαλη σε ένα δυνατό φιλικό νωρίτερα το απόγευμα στο γήπεδο Αρμένων(2-2).

Οι παίκτες του Σήφη Μανωλούδη παρουσιάστηκαν σαφώς πιο ορεξάτοι σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό και έδειξαν καλά στοιχεία και συνεργασίες στον αγωνιστικό χώρο χωρίς όμως να λείπουν και πάλι τα αβίαστα αρκετές φορές λάθη που έδωσαν την δυνατότητα στο Σπήλι να βγαίνει γρήγορα στην κόντρα επίθεση.

Στην δεύτερη καλή στιγμή ο ΟΦΑ ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ στο 8′ όταν από ψηλοκρεμαστή σέντρα του Γερωνυμάκη ο Κασιάρας με κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Λίγο νωρίτερα στην προηγούμενη φάση ο Γ. Βογιατζάκης αστόχησε σε κεφαλιά που επιχείρησε. Στο 18′ ο Γερωνυμάκης σούταρε με τον Μ. Βαβουράκη να μπλοκάρει ενώ στο 24′ από γύρισμα του Κονδύλη ο Βασαδάκης δεν έπιασε όπως θα ήθελε το πλασέ με τον γκολκίπερ του Σπηλίου να μπλοκάρει πάλι. Οκτώ λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Γ. Βογιατζάκη και πάλι ο οποίος απείλησε την αντίπαλη εστία με τον Βαβουράκη να διώχνει δύσκολα την κεφαλιά σε κόρνερ.

Στο 37′ μετά και από αδράνεια της άμυνας ο Δαμανάκης μπήκε δυναμικά μέσα στην περιοχή και ισοφάρισε με κοντινό πλασέ (1-1) για την ομάδα του Σπηλίου. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους ήρθε η ολική ανατροπή για τους Αγιοβασιλιώτες όταν ο επίμονος Σταρράς αφού ξέφυγε από δύο αντιπάλους σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι με τον επερχόμενο Θεοδωρομανωλάκη να σκοράρει για το 1-2.

Η επανάληψη ξεκίνησε δυνατά για τους παίκτες των Αρμένων με τον Κατάκη στο 52′ να βρίσκεται σε θέση βολής μετά από την όμορφη σέντρα του Κολυβάκη αλλά να αστοχεί, όμως τρία λεπτά αργότερα ο Τσόλας ανατράπηκε μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή κ. Γρύλη να δείχνει την άσπρη βούλα και τον ίδιο τον παθών να είναι ψύχραιμος από τα έντεκα βήματα για την ισοφάριση. Ο ρυθμός έπεσε στην συνέχεια με τον Τσόλα στο 70′ και τον Γερωνυμάκη λίγο αργότερα να μην καταφέρνουν να σκοράρουν ενώ η κεφαλιά του Βασαδάκη στο 75′ βρήκε σε ετοιμότητα τον Βαβουράκη. Τελευταία καλή στιγμή ένα πλασέ του Τσόλα δίπλα από το κάθετο δοκάρι στο 77′ με το σκορ να μένει το ίδιο μέχρι το τέλος.

ΟΦ Αρμένών (Σήφης Μανωλούδης): Ν.Γ. Κολυβάκης, Κονδύλης, Ανυφαντάκης, Βογιατζάκης, Κασιάρας, Μανουσάκης, Κριτσιώτης, Τσαπόκου, Καραλής, Γερωνυμάκης, Βασαδάκης.

Έπαιξαν ακόμη οι: Κοσμίδης, Ν. Κολυβάκης, Τσόλας, Ν.Ε. Κολυβάκης, Νιολάκης, Κατάκης, Ι.Ε. Γαλερός, Δ. Φραγκάκης, Παυλάκης, Βαρδουνιώτης, Πολιτάκης, Σκουλούδης.

Σπήλι (Μπάμπης Παπαδάκης): Μ. Βαβουράκης, Καγκάς, Ρουκουνάκης, Κουρκουνάς, Γεωργακάκης, Μπινιάς, Μουστάϊ, Θεοδωρομανωλάκης, Ντιμιτρόφ, Σειραγάκης, Γ. Σταράς ενώ έπαιξε ακόμη: Δαμανάκης.

 

Προηγούμενο άρθροΑκόμη ένα δυνατό τεστ για ΟΦΑ σήμερα (17.30 με Σπήλι στους Αρμένους)
Επόμενο άρθροΦωτορεπορτάζ από το φιλικό του ΟΦΑ με το Σπήλι