Ακόμη ένα δυνατό τεστ για ΟΦΑ σήμερα (17.30 με Σπήλι στους Αρμένους)

Μια ακόμη φιλική αναμέτρηση θα διεξαχθεί σήμερα στο γήπεδο Αρμένων στις 17.30 ανάμεσα στην τοπική ομάδα και το Σπήλι αυτή την φορά και ενώ μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας μας σε Α’ ΕΠΣ Ρεθύμνου και Κύπελλο Ερασιτεχνών.

Μόλις τρεις αναμένεται να είναι οι απόντες για το σημερινό φιλικό παιχνίδι με τον Σήφη Μανωλούδη να έχει μια ακόμη ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα τόσο για την αγωνιστική ετοιμότητα και από άποψη ρυθμού των παικτών του αλλά και από τον βαθμό που έχουν αφομοιώσει όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα από την τακτική και την φιλοσοφία που έχει στόχο να μεταδώσει ο προπονητής των “κόκκινων”.

Εκτός πλάνων λοιπόν τίθενται ο Νίκος Μαλετσάς ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Απόλλωνα την Τετάρτη -σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση έχει υποστεί κάταγμα στο τέταρτο δάχτυλο του αριστερού του χεριού και θα παραμείνει εκτός για περίπου 20-25 μέρες- όπως και ο Μιχάλης Πενθερουδάκης και Νίκος Γεωργιουδάκης αμφότεροι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Αναλυτικά η 26μελής αποστολή του ΟΦΑ για την αναμέτρηση με την Αγιοβασιλιώτικη ομάδα είναι η παρακάτω:

Ν.Γ. Κολυβάκης, Κονδύλης, Κριτσιώτης, Κασιάρας, Κοσμίδης, Γερωνυμάκης, Μανουσάκης, Γ. Βογιατζάκης, Ν. Κολυβάκης, Βασαδάκης, Ι.Π. Γαλερός, Τσόλας, Μάνσε, Ν.Ε. Κολυβάκης, Καραλής, Νιολάκης, Κατάκης, Κτιστάκης, Ι.Ε. Γαλερός, Τσαπόκου, Δ. Φραγκάκης, Παυλάκης, Βαρδουνιώτης, Πολιτάκης, Σκουλούδης.

Προηγούμενο άρθροΦωτορεπορτάζ από το φιλικό του ΟΦΑ με τον Απόλλωνα
Επόμενο άρθροΦιλική ισοπαλία για ΟΦΑ με Σπήλι (2-2)