Φιλική ήττα για την ομάδα μας στο Ατσιπόπουλο

Φιλική ήττα γνώρισε η ομάδα μας με 3-1 από την ΕΑΠ σε παιχνίδι που έγινε σήμερα στο γήπεδο Ατσιποπούλου.

Το παιχνίδι ήταν σε γενικές γραμμές μοιρασμένο με την ομάδα μας να «πληρώνει» το νεκρό δίλεπτο 56’-57’ όπου δέχτηκε δύο τέρματα. Πάντως για ένα ακόμη παιχνίδι ο προπονητής της ομάδας μας Φίλιππος Μουρτζανός είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει αρκετά πράγματα, μία εβδομάδα πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς καταγράφηκε για την ομάδα μας στο 28’ με τον Σήφη Σηφακάκη από πλεονεκτική θέση να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι του Χνάρη. Στο 34’ κόντρα στη ροή του ματς ήρθε το 1-0 για την ΕΑΠ με πλασέ του Δ.Κωστόπουλου μετά από σέντρα του Παπιομύτογλου. Στο 39’ ο Ντιμιτρόφ με εξαιρετικό υποχρέωσε σε νετυπωσικαή επέμβαση τον Χνάρη που έδιωξε σε κόρνερ. Η ισοφάριση για την ομάδα μας ήρθε στο 42’ όταν Σηφακάκης και Αποστολάκης έπαιξαν όμορφα το 1-2 και ο τελευταίος με ιδανικό πλασέ έστειλε την μπάλα στο δεξί «Γ» του Χνάρη για να γίνει το 1-1. Με πολύ όμορφο σουτ του Σκούφου στο 56’ η μπάλα καρφώθηκε στο δεξί «Γ» του Μενιουδάκη για το 2-1 και στην αμέσως επόμενη φάση ο ίδιος παίκτης με πλασέ από τα όρια της μεγάλης περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

ΕΑΠ (Λευτέρης Κορνάρος): Χνάρης, Ψυχαράκης, Ρουσσάκης, Καλογεράκης, Δ. Κωστόπουλος, Ιμπραχήμ, Πυθαρούλης, Μαυρής, Καργάκης, Παπιομύτογλου, Σκούφος. Έπαιξαν ακόμα: Σωπασής, Σκαλιδάκης, Αλεξανδρόπουλος, Θ. Κώτσιος, Βενιεράκης.

ΟΦ Αρμένων (Φίλιππος Μουρτζανός): Μενιουδάκης, Παπαδάκης (64’ Μάνσε), Πετρογιαννάκης, Δ. Κλειδής (65’ Αντ. Βογιατζάκης), Κολυβάκης, Κρασονικολάκης (79’ Τριχάκης), Θεοδωράκης (56’ Γασπαράκης), Τσόλας (76’ Αβντία), Ν. Αποστολάκης, Ντιμιτρόφ, Σηφακάκης.

Προηγούμενο άρθροΝέο φιλικό σήμερα (17.30) για την ομάδα μας στο Ατσιπόπουλο
Επόμενο άρθροΟ Γ.Ε. Σταυρουλάκης «σφυρίζει» στα Ανώγεια