Την τέταρτη μεταγραφική του κίνηση ανακοινώσε ο ΑΟΑΝ

Απέκτησε τον 18χρονο μεσοεπιθετικό Μανώλη Μπαριτάκη που θα τον ενισχύσει στο πρωτάθλημα της Γ” Εθνικής.

Την τέταρτη μεταγραφική του κίνηση, ενόψει της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της νέας Γ” Εθνικής, ανακοίνωσε ο ΑΟΑΝ με την απόκτηση του 18χρονου μεσοεπιθετικού Μανώλη Μπαριτάκη.

  • Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο ΑΟΑΝ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει επίσημα την τέταρτη φετινή του μεταγραφή με την απόκτηση του Μανώλη Μπαριτάκη από την Αναγέννηση Ιεραπέτρας.

Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός (19/6/1995) αποτελεί το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας από την Ιεράπετρα (μετά τους Χριστάκη, Πηγιάκη και Ιασωνίδη) αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο τη θέληση της διοίκησης του ΑΟΑΝ να στελεχώσει την ομάδα που θα αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική με την αφρόκρεμα του Λασιθιώτικου ποδοσφαίρου.

Ο Μπαριτάκης που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Κρητικού ποδοσφαίρου αποτελεί προσωπική επιλογή του Νεκτάριου Στάθη που τον καλωσόρισε στη νέα του ομάδα:

“Πιστεύουμε πολύ στο ταλέντο και τις ικανότητες του Μάνου. Μπορεί να καλύψει όλη την αριστερή μας πτέρυγα και η παρουσία του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αποτελεί και για αυτόν την καλύτερη ευκαιρία να δείξει τι μπορεί να κάνει πραγματικά μέσα στο γήπεδο”.

Ο Μπαριτάκης που στο παρελθόν βρέθηκε μια ανάσα από την συμμετοχή του στη Super League (δοκιμάστηκε στον Πλατανιά αφήνοντας άριστες εντυπώσεις) έχει αγωνιστεί και στις δύο ομάδες της Ιεράπετρας τον ΟΦΙ και την Αναγέννηση, ενώ βρισκόταν στο μεταγραφικό στόχαστρο και άλλων κρητικών ομάδων”.

ΠΗΓΗ: http://www.athleticradio.gr

Προηγούμενο άρθροΣήμερα ο Αγιασμός και η πρώτη προπόνηση της Επισκοπής
Επόμενο άρθροΦιλικό Πλατανιάς – Εργοτέλης στις 4 Αυγούστου