Την Δευτέρα ξεκινάει ο Ερμής Ζωνιανών

Τα πάντα είναι έτοιμα για την έναρξη μιας ξεχωριστής από κάθε άλλη, προετοιμασίας για τον Ερμή Ζωνιανών την ερχόμενη Δευτέρα. Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα για πρώτη φορά στην ιστορία της θα βρεθεί στην Γ’ Εθνική κατηγορία. 

Κάτι που αποτελεί μια τεράστια πρόκληση για όλους όσους ασχολούνται με την ομάδα. Το πρώτο ραντεβού για τη νέα χρονιά, είναι προγραμματισμένο για τις 18.00 το απόγευμα στο γήπεδο Ζωνιανών, με τον Μανόλη Σουτζή, τον συνεργάτη του Λευτέρη Κορνάρο και τους ποδοσφαιριστές να ξεκινήσουν την δουλειά. Σαφέστατα στην πρώτη της Δευτέρας, τα «φώτα» θα πέσουν πάνω στα νέα πρόσωπα της ομάδας, που δεν είναι και λίγα, αλλά και ευκαταφρόνητα.

Στέλιος Κοζανίδης, Κώστας Σταυρακάκης και Βασίλης Πλουσής είναι οι ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν από τα νέα αποκτήματα του Ερμή Ζωνιανών, τα οποία συμπληρώνονται από τους Βαγγέλη Κερεντζή, Γιάννη Νικηφόρο, Βασίλη Γκουτσέλη, Μανόλη Κανδυλάκη, Ανδρέα Μπέρκη, Μανόλη Σφακιωτάκη και Κώστα Γκούγκα. Σε αυτούς προσθέστε δύο ακόμη ποδοσφαιριστές που θέλει να εντάξει στο ρόστερ του Ερμή Ζωνιανών η τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο ένας πιθανότατα θα είναι ο Μίλτος Παπάζογλου του Άρη Ρεθύμνου, ενώ η ομάδα αναζητά ένα ακόμη αμυντικό μέσο για να ολοκληρώσει το ρόστερ της φετινής σεζόν. Φυσικά

ΣΟΥΤΖΗΣ: ΜΕ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΣΤΕΡ

Αρκετά ικανοποιημένος από τις κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι και την ενίσχυση της ομάδας εμφανίστηκε με δηλώσεις του στην Κρητική Επιθεώρηση, ο Μανόλης Σουτζής. Ο νεαρός τεχνικός μετά από την περυσινή άκρως επιτυχημένη σεζόν, θέλει και τη νέα χρονιά να δουλέψουν πολύ και να δημιουργήσουν ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα κυνηγήσει την επίτευξη του στόχου της παραμονής στην κατηγορία.

«Ξεκινάει μια νέα χρονιά, με φιλοδοξίες, όνειρα, αλλά και πάλι κρατώντας χαμηλούς τόνους όπως και πέρυσι. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μέσα από πολύ δουλειά μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα. Νομίζω πως θα φτιάξουμε μια πολύ καλή ομάδα όπου σε όποιο γήπεδο και να παίζει θα την σέβεται ο αντίπαλος. Το ρόστερ μας είναι αρκετά καλό, πήγαμε μέχρι εκεί που μπορούσε η ομάδα. Ξέραμε τι ακριβώς θέλαμε και πήραμε ότι καλύτερο μπορούσαμε. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τις μεταγραφικές κινήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί. Στόχος της ομάδας φυσικά, θα είναι η παραμονή στην κατηγορία, αν και δεν γνωρίζουμε την κατηγορία και το πώς θα διαρθρωθούν οι όμιλοι. Το μόνο σίγουρο είναι πως η κάθε ομάδα θα πρέπει να κάνει πρωταθλητισμό για να μπορέσει να παραμείνει στην κατηγορία και την επόμενη σεζόν», θα δηλώσει στην «Κ.Ε.» ο Μανόλης Σουτζής.

πηγή:http://www.goodnet.gr

Προηγούμενο άρθροΟ Πλατανιάς ενδιαφέρεται για τον νεαρό Πόποβιτς
Επόμενο άρθροΟι μεταγραφές του Πλατανιά μέχρι τώρα