Τετραπλή ενίσχυση και επίσημα για τον ΟΦΑ

Με επίσημη ανακοίνωση η ομάδα μας προχώρησε στην ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού με την προσθήκη τεσσάρων ακόμη παικτών οι οποίοι είχαν μείνει ελεύθεροι και πιο συγκεκριμένα του νεαρού Αναγνωστάκη ο οποίος προέρχεται από τα τμήματα Υποδομών της ομάδας μας και των Ασουμανάκη, Τσιχλή -έχουν ήδη πάρει χρόνο συμμετοχής- και Χαλεπλή.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση των “κόκκινων”:

“Το Δ.Σ. του ΟΦ Αρμένων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τους παρακάτω παίκτες: Τον νεαρό Μανώλη Αναγνωστάκη ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από ένα χρόνο όπου αγωνιζόταν στην ΕΑΠ, τον Κώστα Ασουμανάκη από την Δόξα Πλατανέ, τον Μαρίνο Τσιχλή από τον Άρη Ρεθύμνου και τον Σήφη Χαλεπλή από τον ΠΑΟ Αλφάς. Τους ευχόμαστε να έχουν υγεία, ατομικές και ομαδικές επιτυχίες”.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΟΦΑ

Ο Μανώλης Αναγνωστάκης είναι 15 ετών (2005), αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και ξεκίνησε από τις Υποδομές του ΟΦΑ. Την περυσινή αγωνιστική περίοδο φορούσε την φανέλα της ΕΑΠ ενώ φέτος θα αγωνίζεται τόσο με την Κ16 του συλλόγου όσο και με την ανδρική ομάδα.

Ο Κώστας Ασουμανάκης είναι 28 ετών και είναι αριστεροπόδαρος αμυντικός μέσος ενώ μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στην Δόξα Πλατανέ με την οποία πανηγύρισε την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Β’ ΕΠΣΡ και την επάνοδο των “πορτοκαλι” στην Α’ ΕΠΣΡ.

Ο Μαρίνος Τσιχλής είναι 23 χρονών και αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ ενώ η προηγούμενη ομάδα του ήταν ο Άρης Ρεθύμνου με τον οποίο κατέκτησε την δεύτερη θέση στο περυσινό Πρωτάθλημα η οποία σήμανε και την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ο Σήφης Χαλεπλής είναι 25 ετών καλύπτει κυρίως στην δεξιά πλευρά και η προηγούμενη του ομάδα ήταν ο Δόξα Πλατανέ.

Προηγούμενο άρθροΔιπλό με ανατροπή για τον ΟΦΑ με Επισκοπή 2010 (2-1)
Επόμενο άρθροΓια την πρώτη θέση ο ΟΦΑ αύριο με Μελιδόνι για το Κύπελλο ΕΠΣΡ(16.00)