Διπλό με ανατροπή για τον ΟΦΑ με Επισκοπή 2010 (2-1)

Σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι καθ’ όλη την διάρκειά του η ομάδα μας αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ από τα αποδυτήρια κατόρθωσε να κάνει την ανατροπή και να φύγει δίκαια με το τρίποντο από το Θ. Βαρδινογιάννης απέναντι στην Επισκοπή 2010 και να κατακτήσει έτσι τους πρώτους βαθμούς και στο πρωτάθλημα (νίκη 2-1). Σκόρερ και των δύο τερμάτων ο Μάνσε.

Η ομάδα μας μπήκε πιο δυνατά στο πρώτο ημ-ίχρονο και μόλις στο 1′ από πάσα του Μίκα Τάρε ο Τσόλας πλάσαρε με τους αμυντικούς να κοντράρουν και την μπάλα να καταλήγει κόρνερ. Στην επόμενη φάση από βαθιά μπαλιά του Κιόσε ο Τζωρτζινάκης πρόλαβε την έξοδο του Ε. Κολυβάκη και πλάσαρε για το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν για να φτάσουν στην ισοφάριση αλλά το σουτ του Γεωργιουδάκη στο 5′ κατέληξε στο δοκάρι ενώ το σουτ του Τσόλα στο 7′ και το φάουλ του Μάνσε στο 15′ μπλόκαρε ο Μπερβανάκης. Στο 29′ ο Γεωργιουδάκης είχε νέο δοκάρι ενώ δύο λεπτά αργότερα το σουτ του Κοσμίδη πέρασε μόλις άουτ. Φτάσαμε στο 35′ όταν ο Τζωρτζινάκης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Γασπαράκη με τον Γ. Σαρή να δείχνει την άσπρη βούλα.

Ο Καφετζής ανέλαβε την εκτέλεση αλλά η μπάλα πέρασε άουτ με τον Ε. Κολυβάκη να πέφτει στην σωστή γωνία και να την καλύπτει. Στο 40′ ο Τριχάκης βρέθηκε σε θέση βολής από πάσα του Ασουμανάκη αλλά σούταρε άουτ. Προς το τέλος του πρώτου μέρους το φάουλ του Βογιατζάκη έδιωξε με γροθιές ο νεαρός τερματοφύλακας των “μπλε” για να έρθει ένα δυνατό οσυτ του Τσόλα το οποίο κόντραρε σε αντιπάλους για να καταλήξει σε κόρνερ. Στην εξέλιξη της φάσης από το κόρνερ του Γεωργιουδάκη ο Μπερβανάκης απέκρουσε με γροθιές με την μπάλα να φτάνει στον Εμιλιάνο από την σέντρα του οποίου ο Μάνσε με όμορφο κοντρόλ και διαγώνιο πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Ασουμανάκης λίγο έξω από την περιοχή σούταρε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι ενώ στο 52′ από πάσα του Γεωργιουδάκη ο Τσόλας πλάσαρε με τον Μπερβανάκη να επεμβαίνει και να διώχνει με τα πόδια. Δύο λεπτά αργότερα ο Τριχάκης με φάουλ δεν βρήκε στόχο ενώ στο 55′ ο Γασπαράκης με μακρινό φάουλ από το κέντρο του γηπέδου προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον τερμστοφύλακα των γηπεδούχων αλλά δεν τα κατάφερε.

Στο 61′ η ομάδα μας έφτασε κοντά στο γκολ από το φάουλ του Γεωργιουδάκη και την κεφαλιά του Τριχάκη με τον Μπερβανάκη όμως να αποκρούει ενστικτωδώς και την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και να καταλήγει κόρνερ. Λίγο αργότερα στο 71′ ο Μάνσε μετά από σέντρα του Κολυβάκη πλάσαρε άουτ. Έξι λεπτά αργότερα ο Ασουμανάκης έκανε το κλέψιμο και πάσαρε γρήγορα στον Μάνσε ο οποίος προχώρησε στην περιοχή και πλάσαρε ψύχραιμα για το 1-2. Στο 81′ από κλέψιμο και πλασέ του Τσόλα μπλόκαρε ο Μπερβανάκης. Τέσσερα λεπτά αργότερα από γύρισμα του Μάνσε ο Τσόλας δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή και να σκοράρει. Στο 88′ ο Τριχάκης εκτέλεσε φάουλ με τον Μπερβανάκη να διώχνει με δυσκολία σε κόρνερ. Από την εκτέλεση του Μάνσε ο Εμιλιάνο δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα στην τελευταία καλή στιγμή για τους παίκτες του Μιχάλη Τριχάκη.

Επισκοπή 2010 (Ράικο Γιάνγιανιν): Μπερβανάκης, Κάλθι (46′ Νάτσης), Κιόσε, Καφετζής, Νούρτσε (87′ Φραγκιαδάκης), Τραϊτοράκης, Τσιλεδάκης, Γιαχάϊ (25′ λ.τ. Τζάρι, 60′ Βαρδουνιώτης), Τζωρτζινάκης, Πεκίνι, Νίκολα.

ΟΦ Αρμένων (Μιχάλης Τριχάκης): Ε. Κολυβάκης, Καραλής (33′ Ασουμανάκης), Ν. Κολυβάκης, Γασπαράκης, Κοσμίδης, Εμιλιάνο, Τσόλας, Βογιατζάκης, Τάρε (33′ Τριχάκης), Μάνσε, Γεωργιουδάκης (85′ Τσίχλης).

Προηγούμενο άρθροΜε την σκέψη στο “διπλό” στον ΟΦΑ αύριο με Επισκοπή 2010 (11.00)
Επόμενο άρθροΤετραπλή ενίσχυση και επίσημα για τον ΟΦΑ