«Τεσσάρα» με ωραίο ποδόσφαιρο για την ομάδα μας!

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα μας, με επιβλητικό τρόπο και μετά απο εξαιρετική εμφάνιση επικρατώντας με 4-0 του Ποσειδώνα Γερανίου, πριν απο λίγο στους Αρμένους, σε παιχνίδι για την 21η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΡ.

Έχοντας σε πολύ καλή ημέρα τον Σήφη Σηφακάκη που πέτυχε δύο γκολ και έδωσε μία ασίστ, αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά να πραγματοποιούν καλή εμφάνιση, η ομάδα μας έφτασε στην άνετη νίκη, σκαρφαλώνοντας στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Όλα αυτά και ενώ για ένα ακόμη παιχνίδι αγωνίστηκαν 6 ποδοσφαιριστές κάτω των 17 ετών, που έχουν αναδειχθεί από την Ακαδημία της ομάδας μας, ενώ στον πάγκο ήταν δύο ακόμη (Κ. Αποστολάκης και Δ. Φραγκάκης) οι οποίοι θα πάρουν τις δικές τους ευκαιρίες στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Η νίκη για την ομάδα μας ήρθε, αν και αυτή αγωνίστηκε με πολλές απουσίες, χωρίς τους τιμωρημένους Ν. Αποστολάκη, Γιαπεντζάκη, αλλά και τους τραυματίες Μαραγκουδάκη, Τσακάλι, Βερνάδο, όπως και τον στρατευμένο Κρασονικολάκη. Επιπλέον, η ατυχία χτύπησε και τρεις ποδοσφαιριστές μας κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, αποχωρώντας τραυματίες, με τους Γασπαράκη, Τσόλα να αποκομίζουν ενοχλήσεις στον δικέφαλο και τον Π. Αποστολάκη πρόβλημα στην ωμοπλάτη.

Σημαντικό ρόλο στην έλευση της άνετης νίκης έπαιξε το γρήγορο γκολ, με το οποίο ο Σηφακάκης άνοιξε το σκορ στο 11’, ενώ σε διάστημα 13’ στο ξεκίνημα της επανάληψης, σημειώθηκαν τα άλλα τρία τέρματα. Η καλή μέρα φάνηκε απο την αρχή, αφού μόλις στο 8’ η ομάδα μας είχε δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Γασπαράκη, ενώ δοκάρι είχε και ο Ποσειδώνας με τον Παυλάκη στο 15’, μετά απο εξαιρετική επέμβαση του τερματοφύλακα μας, Ντίνου Δανδάλη.

Φάσεις και γκολ

8’ φάουλ του Γασπαράκη, η μπάλα περνάει από όλους σταματάει στο αριστερό δοκάρι του Α. Σηφακάκη και στη συνέχεια της φάσης, το σουτ του Μάνσε θα κοντράρουν οι αμυντικοί.

9’ με μπαλιά ο Α. Βογιατζάκης θα τροφοδοτήσει τον Ι.Σ. Σηφακάκη αλλά το σουτ του δεν θα ανησυχήσει τον αδερφό του τερματοφύλακα του Ποσειδώνα, Αποστόλη.

11’ ο Ι.Σ. Σηφακάκης «κλέβει» την μπάλα απο τον Ρωσίδη και πλασάρει εύστοχα για το 1-0 για την ομάδα μας.

15’ κόρνερ του Ρεζούλι, σουτ του Παυλάκη, ο Δανδάλης με την βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού του, θα διώξει σε κόρνερ.

47’ σοιυτ του Μάνσε από τα όρια της μεγάλης περιοχής, η μπάλα θα φύγει άουτ.

58’ κάθετη πάσα του Γ. Βογιατζάκη, ο Δραμιτινός θα πιέσει τον Παυλάκη, ο οποίος στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα, θα την στείλει στα δίχτυα της ομάδας του, για το 2-0.

68’ ο Ι.Σ. Σηφακάκης με κάθετη πάσα θα βγάλει τετ α τετ τον Δραμιτινό, αλλά το σουτ του θα διώξει σε κόρνερ ο Α. Σηφακάκης.

69’ ο Θεοδωράκης εκτελεί εξαιρετικά το κόρνερ και ο Ι.Σ. Σηφακάκης αμαρκάριστος μέσα στην μικρή περιοχή με καρφωτή κεφαλιά θα «γράψει» το 3-0.

71’ ο Σηφακάκης τροφοδοτεί τον Γ. Βογιατζάκη, ο οποίος αφού αποφεύγει και τον Α. Σηφακάκη πλασάρει, για να διαμορφώσει το τελικό 4-0.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Θ. Χατζημπεκιάρης, Αραμπόπουλος, Καψαλάκης.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 11’, 69’ Σηφακάκης, 58’ αυτογκόλ Παυλάκης, 71’ Γ. Βογιατζάκης.

ΑΣΙΣΤ: 69’ Θεοδωράκης, 71’ Σηφακάκης.

ΔΟΚΑΡΙΑ: 8’ Γασπαράκης – 15’ Παυλάκης.

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Φίλιππος Μουρτζανός): Δανδάλης, Παπαδάκης, Α. Βογιατζάκης, Γ. Βογιατζάκης, Δ. Κλειδής, Πετρογιαννάκης, Μάνσε, Γασπαράκης (46’ λ.τ. Κολυβάκης), Τσόλας (46’ λ.τ. Θεοδωράκης), Ι.Σ. Σηφακάκης (80’ Πολιτάκης), Π. Αποστολάκης (56’ λ.τ. Δραμιτινός).

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΓΕΡΑΝΙΟΥ (Ανδρέας Τσουπάκης): Α. Σηφακάκης, Κάββαλος (62’ Ραούλ), Παυλάκης, Λάσκος, Χασιώτης, Ρωσίδης (27’ Σκουτέλης), Αποκορωνιωτάκης (52’ Ι.Κ. Σηφακάκης), Ρεζούλι, Ν. Σαριδάκης, Σπανίδης, Νενεδάκης (30’ Μασαούτης).

Προηγούμενο άρθροΓια τη νίκη η ομάδα μας σήμερα με Ποσειδώνα
Επόμενο άρθροΠροσπάθησαν οι Νέοι μας με Άρη…