Για τη νίκη η ομάδα μας σήμερα με Ποσειδώνα

Με στόχο να επιστρέψει στις νίκες η ομάδα μας υποδέχεται σήμερα (15.30) στο γήπεδο των Αρμένων τον Ποσειδώνα Γερανίου στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Μετά από τον παλικαρίσιο βαθμό στην Αλφά με την Κάλυβο, αν και από το 74’ αγωνιζόταν με 9 παίκτες, η ομάδα μας θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις, συνδυάζοντας την με νικηφόρο αποτέλεσμα που θα την βοηθήσει να κερδίσει θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα. Στο σημερινό παιχνίδι η ομάδα μας θα παραταχθεί με αρκετά αγωνιστικά προβλήματα. Στα ήδη γνωστά προβλήματα απουσιών των Χατζησπύρου, Μαραγκουδάκη, Τσακάλι, Βερνάδου, προστίθενται οι απουσίες των τιμωρημένων Ν. Αποστολάκη και Γιαπεντζάκη (αποβλήθηκαν στο παιχνίδι της Αλφάς με την Κάλυβο). Αντιθέτως, μετά απο αρκετό καιρό επιστρέφει στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας ο Θοδωρής Γασπαράκης, που εξέτισε την ποινή των 4 αγωνιστικών για την αποβολή του στο παιχνίδι με την Δόξα Πλατανέ στην 16η αγωνιστική. Για πρώτη φορά έχει συμπεριληφθεί στην αποστολή της ομάδας μας, ο 16χρόνος Δημήτρης Φραγκάκης, που προέρχεται απο την Ακαδημία της.

Έτσι για το σημερινό παιχνίδι με τον Ποσειδώνα, ο τεχνικός της ομάδας μας, Φίλιππος Μουρτζανός, θα έχει στην διάθεση του, τους εξής 18 ποδοσφαιριστές:

Κ. Αποστολάκης, Αβντία, Α. Βογιατζάκης, Α. Βογιατζάκης, Γασπαράκης, Δανδάλης, Θεοδωράκης, Κλειδής, Κολυβάκης, Μάνσε, Πετρογιαννάκης, Παπαδάκης, Σηφακάκης, Τσόλας, Πολιτάκης, Π. Αποστολάκης, Δραμιτινός, Φραγκάκης.

Προηγούμενο άρθροΣήμερα στα Μισίρια οι Νέοι μας με Άρη
Επόμενο άρθρο«Τεσσάρα» με ωραίο ποδόσφαιρο για την ομάδα μας!