Τάντιτς: «Έχουμε μπει στη φιλοσοφία του προπονητή και της ομάδας»

Στο μεταξύ, κι από τη στιγμή που η ρεθυμνιώτικη αποστολή επέστρεψε στη βάση της έπειτα από ένα γεμάτο 11ήμερο προετοιμασίας, ο 30χρονος Σέρβος Τάντιτς, είχε την ευκαιρία να εκφράσει τις πρώτες του εντυπώσεις για τη δουλειά που έγινε στα 3-5 πηγάδια της Νάουσας.    Οι δηλώσεις του Σέρβου ποδοσφαιριστή φιλοξενούνται μέσα από το aoepiskopis.gr. Ο Τάντιτς αναφέρεται στη σκληρή δουλειά αλλά και για τους νέους συμπαίκτες του.
«Επιστρέψαμε στο Ρέθυμνο μετά από δυο εβδομάδες σκληρής δουλειάς και ευτυχώς, είμαστε όλοι υγιείς. Αυτό σημαίνει ότι ο προπονητής έκανε καλή δουλειά και γι’ αυτό είμαστε όλοι χαρούμενοι. Καλή δουλειά έγινε σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας στη Νάουσα και είμαι σίγουρος πώς μέσα στο χρόνο θα «βγουν» όλα όσα κάναμε. Αυτές οι ημέρες που ήμασταν καθημερινά μαζί, μας βοήθησαν να δεθούμε και αγωνιστικά, αλλά και ως χαρακτήρες. Βοήθησε πολύ επίσης στο να υπάρχει καλό κλίμα στα αποδυτήρια.
Το ευχάριστο είναι ότι έχουμε αρκετά νεαρά παιδιά, με όρεξη, φρεσκάδα και με καλά στοιχεία που θα μας βοηθήσουν σε όλους τους τομείς, παρά το ότι θα παίξουν πρώτη φορά στην κατηγορία. Οι πιο παλιοί στην ομάδα αλλά και εμείς οι πιο έμπειροι, πρέπει να τα βοηθήσουμε.

      Το σημαντικό είναι πώς όλοι έχουν «μπει» στην φιλοσοφία του προπονητή, στο κλίμα και τις απαιτήσεις της ομάδας. Είναι μία καινούργια χρονιά και μια νέα κατηγορία για την ομάδα μας με πολλές προσδοκίες. Εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία, που είναι το σημαντικότερο πράγμα από όλα. Τα υπόλοιπα έρχονται από μόνα τους».
Προηγούμενο άρθροΞεκίνησε προετοιμασία ο ιστορικός Άρης Περιβολίων
Επόμενο άρθροΈκανε το μπαμ ο Ο.Φ.ΑΡΜΕΝΩΝ!!!!