Συνέχεια θετικών αποτελεσμάτων στο Μελιδόνι…

Συνέχεια στην πολύ καλή εμφάνιση με τον Ποσειδώνα, με μία ακόμη, συνδυάζοντας την σε μία ακόμη νίκη θέλει να δώσει η ομάδα μας σήμερα (16.00), όπου φιλοξενείται στο Μελιδόνι από τον τοπικό Τάλω, στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας μας είναι πολύ καλό και υπάρχει αισιοδοξία για ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια καλή ομάδα, που θα την βοηθήσει να αναριχηθεί και άλλο στον βαθμολογικό πίνακα. Για ένα ακόμη παιχνίδι πάντως, δεν εκλείπουν τα αγωνιστικά προβλήματα για το τεχνικό μας επιτελείο. Εκτός πλάνων έχει τεθεί απο το περασμένο Σάββατο ο Θοδωρής Γασπαράκης που στο παιχνίδι με τον Ποσειδώνα αποκόμισε θλάση στον δικέφαλο, συμπληρώνοντας τις απουσίες Χατζησπύρου, Τσακάλι, Βερνάδου. Αντιθέτως, επιστρέφουν και πάλι στην διάθεση του τεχνικού επιτελείου οι Νίκος Αποστολάκης και Δημήτρης Γιαπεντζάκης που εξέτισαν την ποινή της μίας αγωνιστικής απο την αποβολή τους στο παιχνίδι της Αλφάς με την Κάλυβο. Επίσης μετά απο καιρό διαθέσιμος είναι και ο Ιάκωβος Μαραγκουδάκης, ο οποίος επιστρέφει στην αποστολή.

Για το σημερινό (16.00) παιχνίδι στο Μελιδόνι, ο τεχνικός της ομάδας μας, Φίλιππος Μουρτζανός, θα έχει στην διάθεση του, τους εξής 19 ποδοσφαιριστές:

Κ. Αποστολάκης, Ν. Αποστολάκης, Αβντία, Α. Βογιατζάκης, Α. Βογιατζάκης, Γιαπεντζάκης, Δανδάλης, Θεοδωράκης, Κλειδής, Κολυβάκης, Μάνσε, Μαραγκουδάκης, Πετρογιαννάκης, Παπαδάκης, Σηφακάκης, Τσόλας, Πολιτάκης, Π. Αποστολάκης, Δραμιτινός.

Προηγούμενο άρθροΔράση σήμερα για τους Παίδες και Προπαίδες της Ακαδημίας μας
Επόμενο άρθροΜε «γκολάρα» του Σηφακάκη, νέα νίκη στο Μελιδόνι