Στην τελική ευθεία οι εργασίες του “Γεντί Κουλέ”

Ώστε να είναι έτοιμο για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ όπου ο ΟΦΗ θα φιλοξενήσει τον Πανιώνιο στις 18 Αυγούστου.

Διοικητικό συμβούλιο πραγματοποιήθηκε χθες στην ΠΑΕ ΟΦΗ και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στα έργα του γηπέδου τα οποία προχωρούν χωρίς καθυστέρηση, ενημέρωση για τις χορηγίες και τα διαρκείας αλλά το σύστημα on line για την αγορά τους.

Το “Γεντί Κουλέ” αναμένεται να είναι πανέτοιμο στις 18 Αυγούστου οπότε και θα γίνει εκεί το ματς της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ του ΟΦΗ  με τον Πανιώνιο.

  • Αναλυτικά η ενημέρωση για το Δ.Σ της ΠΑΕ ΟΦΗ:

“Διοικητικό συμβούλιο των μελών της ΠΑΕ έγινε σήμερα το απόγευμα, όπου αρχικά τα μέλη ενημερώθηκαν για τις εργασίες που γίνονται στο γήπεδο και οι οποίες προχωράνε χωρίς καθυστέρηση. Επίσης από τον υπεύθυνο του εμπορικού τμήματος έγινε ενημέρωση για τις χορηγίες και όπως διαφάνηκε βρίσκονται σε καλό δρόμο με τις επιχειρήσεις του Ηρακλείου να “αγκαλιάζουν” τη νέα προσπάθεια που επιχειρείται φέτος.

Επίσης έγινε ενημέρωση για τα διαρκείας και αποφασίστηκε στην Θύρα 8 να μπουν καρτελάκια με ονοματεπώνυμο σε κάθε θέση έτσι ώστε να μην παρατηρηθούν τα προβλήματα του παρελθόντος.

Τέλος έγινε μια πρώτη ενημέρωση για το on line σύστημα που θα μπει στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ και μέσω του οποίου οι φίλαθλοι θα μπορούν να αγοράζουν διαρκείας αλλά και απλά εισιτήρια αγώνων για όλες τις αγωνιστικές. Η παρουσίαση του συστήματος αυτού θα γίνει τις επόμενες ημέρες”.

ΠΗΓΗ: http://www.athleticradio.gr

Προηγούμενο άρθροΑπό τη NOVA τα φιλικά του ΟΦΗ με Μπριζ και Ντε Χάαγκ!
Επόμενο άρθρο“Πρώτη” για Τζανακάκη – “Ακόμα μεγαλύτερες απαιτήσεις” τόνισε ο 21χρονος μπακ