Στην Κ20 της ΠΑΕ Πανιώνιος ο Π. Κλειδής!

Με τις καλύτερες ευχές μας να τον συνοδεύουν, ο Πέτρος Κλειδής ξεκινάει σήμερα μια νέα σελίδα της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Στις 17.00 το απόγευμα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με την Κ20 της ΠΑΕ Πανιώνιος και η χαρά και η συγκίνηση μας είναι μεγάλη. Όλα τα μέλη της οικογένειας του ΟΦ Αρμένων είμαστε υπερήφανοι με αυτό το νέο βήμα που κάνει στην καριέρα του ο Πέτρος, εντασσόμενος σε μία από τις κορυφαίες σχολές ποδοσφαίρου στην Super League και στην χώρα μας.

Η εξέλιξη του Πέτρου, αποτελεί την επιβράβευση για τις προσπάθειες και τους κόπους που έχει καταβάλλει ο ίδιος, όλα αυτά τα χρόνια. Παράλληλα, αποτελεί το επιστέγασμα της δικής μας φιλοσοφίας και αντίληψης γύρω από το ποδόσφαιρο, που δεν είναι κάτι άλλο, από το να εκπαιδεύουμε και να δημιουργούμε τις προϋποθέσεις στους ταλαντούχους νέους να κάνουν το βήμα παραπάνω. Ο Πέτρος Κλειδής επιλέχθηκε και εντάσσεται στην Κ20 της ΠΑΕ Πανιώνιος και όλοι μας εκπέμπουμε θετική σκέψη για να διαβεί με επιτυχία και αυτό το σκαλί και να ανέβει ακόμη ψηλότερα…

Στις 17.00 το απόγευμα της Τετάρτης 12 Ιουλίου στο γήπεδο της Τερψιθέας, ο Πέτρος Κλειδής θα κάνει την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του προπονητή της Κ20 της ΠΑΕ Πανιώνιος, Δημήτρη Κοροπούλη.

Το βιογραφικό του Πέτρου Κλειδή

Talos_Melidoniou-OF_Armenon_Kleidis_Petros_2 Talos_Melidoniou-OF_Armenon_Kleidis_Petros
Ο Πέτρος Κλειδής γεννήθηκε στις 13 Μαΐου 1999 και από την ηλικία μόλις των 5 ετών ξεκίνησε να ασχολείται με το ποδόσφαιρο, όταν το 2004 εντάχθηκε στην Ακαδημία του ΟΦ Αρμένων. Τη σεζόν 2012-13, αν και μόλις 13 ετών, άρχισε να ενσωματώνεται στην ανδρική μας ομάδα, έστω και αν δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής. Αυτό το απέκτησε τη σεζόν 2013-14, όπου όχι απλά έκανε ντεμπούτο, αλλά άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις, προκαλώντας το ενδιαφέρον της ΠΑΕ Πλατανιάς, η οποία τον ενέταξε στο δυναμικό της ομάδας Κ17. Τη σεζόν 2015-16 για ένα εξάμηνο αγωνίστηκε στην Δόξα Πλατανέ, για να επιστρέψει στην ομάδα μας τον Γενάρη του 2016, όπου παρέμεινε μέχρι και σήμερα, για να κάνει τώρα το άλμα στην καριέρα του.

Π. Κλειδής: «Ώρα για πολύ δουλειά…»

Livadia-OF_Armenon_Kleidis_Petros_3 OF_Armenon-Rethymniakos_Kleidis_Petros_2
Ο Πέτρος Κλειδής μίλησε για αυτό το νέο βήμα στην καριέρα του και την ένταξη του στην ΠΑΕ Πανιώνιος, τονίζοντας, τα ακόλουθα:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το βήμα που κάνω στην καριέρα μου, πηγαίνοντας σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα της Ελλάδας, όπως ο Πανιώνιος. Είναι γνωστό πως παραδοσιακά ο Πανιώνιος αναδεικνύει το ταλέντο των παιδιών, δίνοντας τους την ευκαιρία να αγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο. Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του ΟΦ Αρμένων, τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μου, που μέσα από την δουλειά, τους αγώνες, την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, εξελίχθηκα και μου δίνεται αυτή η ευκαιρία να δοκιμάσω τις δυνατότητες μου σε υψηλότερο επίπεδο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον πρόεδρο του ΟΦ Αρμένων κ. Στέλιο Μπικάκη και τον Αντιπρόεδρο κ. Γιάννη Μαρινάκη, για την στήριξη και την πίστη τους προς το πρόσωπο μου και πιστεύω να τους δικαιώσω. Είμαι χαρούμενος που για αρκετά χρόνια άνηκα στην οικογένεια του ΟΦ Αρμένων και πιστεύω να συνεχίσει να λειτουργεί αυτό το πρότζεκτ ανάδειξης ταλαντούχων παιδιών και εύχομαι καλή επιτυχία στο επόμενο πρωτάθλημα. Επίσης ευχαριστώ όλους τους προπονητές μου στις ομάδες που αγωνίστηκα, όλα αυτά τα χρόνια. Τώρα δεν είναι ώρα για λόγια, αλλά για πολύ δουλειά».

Προηγούμενο άρθροΚαλωσορίζουμε στην οικογένεια μας τον Ι.Σ. Σηφακάκη
Επόμενο άρθροΣτις 31 Ιουλίου η «πρώτη» και τα φιλικά