Σημαντική νίκη για τον Ο.Φ.Α

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι επεφύλασσε η σημερινή μέρα για τον Ο.Φ. Αρμένων. Η ομάδα του Μιχάλη Τριχάκη αναμετρήθηκε με τα Αγγελιανά σε ένα παιχνίδι ιδιαίτερης βαθμολογικής σημασίας. Ο καιρός ήταν κατάλληλος για ποδόσφαιρο και οι δύο ομάδες εμφανίστηκαν έτοιμες για μία δυνατή αναμέτρηση.

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες εμφανίστηκαν συγκρατημένες. Σταδιακά ο Ο.Φ.Α ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπάθησε να επιβάλλει τον ρυθμό του. Η υπεροχή των Αρμένων στην κατοχή της μπάλας δεν συνδυάστηκε από κάποιο γκολ και έτσι το πρώτο ημίχρονο έληξε με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ο.Φ.Α μπήκε αποφασισμένος να πάρει τη νίκη. Έχοντας επιδείξει εξαιρετική λειτουργία στο ανασταλτικό κομμάτι, η ομάδα των Αρμένων δημιούργησε ευκαιρίες και δοκίμασε αρκετές φορές την τύχη της με σουτ, χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στο 59′ μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Μάντσε, ο Κοσμίδης με κεφαλιά έκανε το 1-0! Λίγη ώρα αργότερα στο 67′ ο Καργάκης διπλασίασε τα τέρματα για τον Ο.Φ.Α σφραγίζοντας το τρίποντο.

Η λήξη του αγώνα βρήκε τον Ο.Φ.Α αγκαλιά με μία πολύ σημαντική νίκη. Η αξία της νίκης είναι ακόμα μεγαλύτερη, αν υπολογιστεί η απόσταση που παίρνει η ομάδα στον βαθμολογικό πίνακα από τις τελευταίες θέσεις. Η σημερινή νίκη δίνει ένα μεγάλο ψυχολογικό μπουστάρισμα στην ομάδα για το παιχνίδι του Σαββάτου με το Πέραμα.

Συνθέσεις:

Ο.Φ.ΑΡΜΕΝΩΝ (ΤΡΙΧΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ)

ΣΚΟΥΛΟΥΔΗΣ Ι., ΚΡΙΤΣΙΩΤΗΣ Μ., ΚΟΣΜΙΔΗΣ Χ., ΓΑΣΠΑΡΑΚΗΣ Γ., ΤΑΡΕ Μ., ΤΣΟΛΑΣ Β., ΚΟΛΥΒΑΚΗΣ Σ., ΒΑΒΟΥΡΑΚΗΣ Σ., ΜΑΝΤΣΕ Ε., ΚΑΡΓΑΚΗΣ Μ., ΜΙΚΑ Τ.

Αγωνίστηκαν: ΤΡΙΧΑΚΗΣ Η., ΔΡΑΜΙΤΙΝΟΣ Β., ΚΑΚΑΝΗΣ Ν.

ΑΓΓΕΛΙΑΝΑ (ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ)

ΠΕΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ., ΚΟΣΚΙΝΑΣ., ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ., ΤΖΩΡΤΖΙΝΑΚΗΣ., ΑΝΤΙΑΣΒΙΛΙ., ΚΟΤΣΥΦΗΣ., ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ., ΚΩΣΤΑΚΗΣ., ΛΑΔΙΑΝΟΣ., ΣΕΙΝΤΗΣ., ΚΑΛΟΥΔΗΣ.

Αγωνίστηκαν: ΧΡΥΣΟΣ., ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ., ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ., ΔΑΦΝΟΜΗΛΗΣ., ΜΠΡΟΤΣΑΚΗΣ

Προηγούμενο άρθροΈναρξη πρωταθλήματος για την Κ8
Επόμενο άρθροΉττα για τον Ο.Φ.Α στο γήπεδο της Αλφάς