Ήττα για τον Ο.Φ.Α στο γήπεδο της Αλφάς

Σήμερα το απόγευμα ο Ο.Φ.Α φιλοξενήθηκε στο γήπεδο της Αλφάς από τον Αστέρα Περάματος. Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για την ομάδα των Αρμένων, αφού μόλις στο 7′ δέχτηκε ένα γρήγορο γκολ από τον Αντασβίλη. Η ομάδα του Μιχάλη Τριχάκη μετά την ψυχρολουσία που δέχτηκε, ανασυγκροτήθηκε και προσπάθησε να επανέρθει στο ματς. Το κατάφερε με τον Κοσμίδη στο 33′ μετά από κόρνερ του Καργάκη. Η τύχη σήμερα όμως, δεν ήταν με το μέρος του Ο.Φ.Α, αφού στο 38′ ο διαιτητής καταλόγησε πέναλτι εις βάρος του Ο.Φ.Α σε μία φάση που σηκώνει συζήτηση. Ο Αντασβίλη ευστόχησε από τα έντεκα βήματα και έβαλε μπροστά τον Αστέρα Περάματος με 2-1, που πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα ενός τέρματος.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ο.Φ.Α μπήκε με διάθεση να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση. Στο 51′ ο Σπανουδάκης έδωσε προβάδισμα 2 τερμάτων σημειώνοντας το 3-1. Στη συνέχεια, ένα σουτ του Κουδουνάκη στο 67′ έβαλε τέλος σε κάθε σκέψη για ανατροπή. Ο Ο.Φ.Α  παρά την πολύ καλή προσπάθεια δεν κατάφερε να αντιδράσει στη συνέχεια του αγώνα. Δέχτηκε μάλιστα άλλα δύο γκολ στο 76′ με τον Τουρνάκη και στο 87′ με τον Μυρθιανό.

Το παιχνίδι αφήνει μία μεγάλη πικρία στην ομάδα του Ο.Φ.Α διότι το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα των ποδοσφαιριστών στο γήπεδο. Η ομάδα του Μ. Τριχάκη αφήνει πίσω αυτό το παιχνίδι, κρατάει μόνο την προσπάθεια των παιδιών που αγωνίστηκαν και κοιτάει το επόμενο παιχνίδι με τον Ρεθυμνιακό την Κυριακή 13 Μαρτίου στο γήπεδο των Αρμένων.

Συνθέσεις:

Ο.Φ.ΑΡΜΕΝΩΝ (ΤΡΙΧΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ)

ΣΚΟΥΛΟΥΔΗΣ Ι., ΜΑΤΖΟΡΑΚΗΣ Ι., ΚΟΣΜΙΔΗΣ Χ., ΓΑΣΠΑΡΑΚΗΣ Γ., ΤΑΡΕ Μ., ΤΣΟΛΑΣ Β., ΚΟΛΥΒΑΚΗΣ Ι., ΒΑΒΟΥΡΑΚΗΣ Σ., ΜΑΝΤΣΕ Ε., ΚΑΡΓΑΚΗΣ Μ., ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ Γ.

Αγωνίστηκαν: ΚΡΙΤΣΙΩΤΗΣ, ΔΡΑΜΙΤΙΝΟΣ Β., ΚΑΚΑΝΗΣ Ν.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ (ΒΟΥΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ)

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ., ΤΟΥΡΝΑΚΗΣ., ΚΟΥΔΟΥΝΑΚΗΣ., ΜΟΥΣΚΑΙ., ΜΕΤΑΞΑΚΗΣ., ΔΡΟΣΑΚΗΣ., ΑΝΤΑΣΒΙΛΗ., ΜΥΡΘΙΑΝΟΣ., ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ., ΠΑΛΑΠΑΝΜΑΚΗΣ., ΜΟΣΧΟΝΑΣ.

Προηγούμενο άρθροΣημαντική νίκη για τον Ο.Φ.Α
Επόμενο άρθροΠροσφορά φορητού καρδιογράφου και ειδικού τζελ για την Παιδοογκλογική Κλινική του ΠΑΓΝΗ