Πανέτοιμος για την υπέρβαση ο ΟΦΑ κόντρα στο Πέραμα (αύριο 19.00)

Μια ακόμη εβδομάδα κύλησε σε ικανοποιητικό επίπεδο όσον αφορά το επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας και βελτίωσης φυσικής κατάστασης των παικτών του ΟΦΑ εν’ όψει του κρίσιμου αγώνα απέναντι στον Αστέρα Περάματος στο γήπεδο Αρμένων στις 19.00 για την 20η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΡ με σκοπό να διεκδικήσει την νίκη.

Το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική του ευθεία πλέον καθώς απομένουν μόλις επτά αγωνιστικές και την ομάδα μας να βρίσκεται στην προτελευταία και πιο δύσκολη θέση από τους υπόλοιπους μονομάχους που παλεύουν για την αποφυγή της που οδηγεί στον υποβιβασμό στην Β’ ΕΠΣΡ της νέας περιόδου. Αυτό σημαίνει ότι είναι υποχρεωμένη να κυνηγήσει βαθμούς σε όλα τα παιχνίδια που απομένουν ανεξαρτήτως αντιπάλου ώστε να αυξήσει τις πιθανότητες της για παραμονή.

Όπως τονίζει και ο προπονητής του ΟΦΑ Μιχάλης Τριχάκης “η ομάδα έχει κάνει και αυτή την εβδομάδα εξαιρετική δουλειά τόσο στον τομέα της φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης όσο και σε αυτόν της τακτικής αλλά και ανάλυσης του αντιπάλου ώστε να είναι διαβασμένος αναφορικά με αυτά που πρέπει να προσέξει και είναι απόλυτα συγκεντρωμένη στον στόχο της παραμονής κοιτάζοντας να πάρουν ότι καλύτερο μπορούν και από αυτό το ματς καθώς τα βαθμολογικά περιθώρια έχουν αρχίσει και στενεύουν. Άπαντες βρίσκονται σε εγρήγορση και είμαι βέβαιος από την μαχητικότητα που έχω δει στις προπονήσεις ότι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό σε κάθε ματς μέχρι και το τέλος του Πρωταθλήματος και είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε στο τέλος”. Μοναδικές απουσίες για τον έμπειρο τεχνικό είναι ο τραυματίας Σκουλούδης και ο ανέτοιμος Κατάκης.

Προηγούμενο άρθροΟι διαιτητές στην 20η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΡ
Επόμενο άρθροΈδωσε μάχη για αποτέλεσμα ο ΟΦΑ λύγισε στο τέλος (ήττα 1-3 από Πέραμα)