Έδωσε μάχη για αποτέλεσμα ο ΟΦΑ λύγισε στο τέλος (ήττα 1-3 από Πέραμα)

Συνεχίζοντας τις εξαιρετικές προσπάθειες ο ΟΦΑ στάθηκε πολύ καλά και πάλεψε στα ίσα το ματς κόντρα στον Αστέρα Περάματος αλλά δυστυχώς για ακόμη ένα ματς έφυγε με σκυμμένο κεφάλι γνωρίζοντας την ήττα με 3-1 ένα σκορ που διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις.

Έτσι δεν άλλαξε τίποτα στην βαθμολογία με την ομάδα μας να παραμένει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και να στρέφει το βλέμμα της στην αναμέτρηση τελικό κόντρα στα Λιβάδια εκτός έδρας την επόμενη Κυριακή 8 Μαρτίου με τους κόκκινους να επιζητούν την νίκη ώστε να ανασάνουν βαθμολογικά και να είναι πιο αισιόδοξοι για την δύσκολη συνέχεια.

Στο αποψινό ματς η ομάδα μας ήταν σαφώς καλύτερη και ανταγωνιστική κυρίως στο πρώτο μέρος χωρίς να αφήνει τους φιλοξενούμενους να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί ενώ αν ήταν λίγο πιο τυχερή ίσως και να είχε προηγηθεί. Μόλις στο 8′ Ο Γερωνυμάκης σούταρε άουτ ενώ στο 25′ ο Εμιλιάνο λίγο έξω από την περιοχή σούταρε δυνατά με την μπάλα να περνάει λίγα εκατοστά πάνω από την εστία του Παπιομύτογλου.

Περίπου δέκα λεπτά αργότερα ο Γερωνυμάκης στο 36′ με όμορφη εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στην συμβολή των δοκών σε ένα μέτριο ποιοτικά πρώτο μέρος με καλό ρυθμό πάντως στο οποίο παρά την πίεση που άσκησε η ομάδα μας δεν κατόρθωσε να δημιουργήσει κινδύνους με τις φάσεις να είναι μετρημένες.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Μιχάλη Τριχάκη προσπάθησαν και πάλι να αιφνιδιάσουν αλλά το σουτ του Γεωργουδάκη στο 54′ από πλεονεκτική θέση μπλόκαρε ο νεαρός πορτιέρο του Περάματος. Έξι λεπτά αργότερα από γύρισμα του Μάνσε ο Ανυφαντάκης δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή με τους αμυντικούς να διώχνουν την τελευταία στιγμή.

Στο 61′ ήρθε το γκολ για τους κυανοκίτρινους όταν από σέντρα του Καζαμία ο Κουγιουμουτζής με καλοζυγισμένο και τυχερό σουτ έστειλε την μπάλα στην κλειστή γωνία του Κολυβάκη για το 1-0. Πριν προλάβουν οι “κόκκινοι” να συνέλθουν δέχτηκαν και δεύτερο τέρμα με διαγώνιο πλασέ του Κωστόπουλου ο οποίος κέρδισε τις κόντρες για να γράψει το 2-0 με τους Περαματιανούς να αποκτούν σημαντικό προβάδισμα νίκης.

Η απάντηση της ομάδας μας ήταν άμεση με τον Ι.Π. Γαλερό ο οποίος είχε περάσει λίγο πριν στον αγωνιστικό χώρο στην θέση του Γεωργιουδάκη να κερδίζει τις κόντρες μετά από μπαλιά του Τσόλα και με δεύτερη προσπάθεια να μειώνει σε 2-1. Δυστυχώς οι δυνάμεις από την υπερπροσπάθεια είχαν δυσκολέψει το έργο της ομάδα μας και δεν κατάφερε κάτι περισσότερο και μάλιστα στο 91′ από λάθος στον χώρο του κέντρου και μπαλιά του Σπανουδάκη ο Παπαγιαννάκης βρέθηκε σε θέση βολής και πλάσαρε εύστοχα για το τελικό 3-1. Τελευταίες καλές στιγμές στο ματς ήταν το σουτ του Κουγιουμουτζή στο 93′ που βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και το φάουλ του Τσόλα στο 94′ το οποίο κατέληξε άουτ.

ΟΦ Αρμένων (Μιχάλης Τριχάκης): Ε. Κολυβάκης, Βογιατζάκης (84′ Λεονάρντο), Ν. Κολυβάκης, Πενθερουδάκης, Κοσμίδης, Εμιλιάνο, Τσόλας, Μάνσε, Ανυφαντάκης (65′ Βασαδάκης),  Γερωνυμάκης, Γεωργιουδάκης (68′ Ι.Π. Γαλερός).

Αστέρας Περάματος (Μιχάλης Στεφανάκης): Παπιομύτογλου, Καζαμίας, Μούσκαϊ, Πολιτάκης (81′ Μουντάκης), Μοσχονάς, Κρανιωτάκης (94′ Γράντζας), Παπαγιαννάκης, Κουγιουμουτζής (93′ Δαφνομίλης), Στεφανάκης, Κωστόπουλος, Σπανουδάκης.

Προηγούμενο άρθροΠανέτοιμος για την υπέρβαση ο ΟΦΑ κόντρα στο Πέραμα (αύριο 19.00)
Επόμενο άρθροΣε φουλ ρυθμούς εν’ όψει Λιβαδίων στον ΟΦΑ