Πρώτη συνάντηση στον ΟΦΑ για απολογισμό και σχεδιασμό της επόμενης μέρας

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί στα γραφεία της ομάδας μας στις εγκαταστάσεις του γηπέδου Αρμένων η πρώτη συγκέντρωση της διοίκησης -ένα άτυπο Δ.Σ. του ΟΦ Αρμένων- προκειμένου να γίνει ένας μίνι-απολογισμός της χρονιάς που έχει ολοκληρωθεί ουσιαστικά και να συζητηθούν οι σκέψεις που υπάρχουν εν’ όψει της επόμενης περιόδου.

Στη συνέχεια ακολούθησε ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των μελών του Δ.Σ. σε όλα τα ζητήματα που αφορούν την ομάδα συνολικά και αναμένονται οι όποιες αποφάσεις-ανακοινώσεις για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά πλέον περί τις αρχές Ιουνίου και πάντως όχι αργότερα από τα τέλη του ίδιου μήνα ώστε να αρχίσει όσο το δυνατόν νωρίτερα και ο προγραμματισμός των “κόκκινων” για την ερχόμενη σεζόν 2020-2021.

Στη συνάντηση το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος του ΟΦΑ Γιώργος Δρουδάκης, ο Α’ Αντιπρόεδρος Βαγγέλης Σκουλούδης, ο Υπεύθυνος Μάρκετινγκ και Δημοσίων Σχέσεων Δημήτρης Σταματίου, ο Υπεύθυνος Ακαδημιών Μιχάλης Σκεπαστιανός και ο Ταμίας Βαγγέλης Κολυβάκης και το μέλος Δημήτρης Βογιατζάκης. Δικαιολογημένα απόντες λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων ήταν η Γραμματέας Παπαδομιχελάκη Ελευθερία, ο Γενικός Αρχηγός Νεκτάριος Γερωνυμάκης, ο επίσης Υπεύθυνος Ακαδημιών Βαγγέλης Μπούτης, και το μέλος Μανώλης Σκουλούδης.

Προηγούμενο άρθροΞεκινάνε οι προετοιμασίες από την ΕΠΣΡ για λειτουργία των γραφείων και υπηρεσιών της
Επόμενο άρθροΕπιτυχημένο το 1ο Διαδικτυακό Ποδοσφαιρικό Σεμινάριο “Primavera Football About” με ενεργή συμμετοχή του ΟΦΑ