Τριπλή ενίσχυση για ΟΦΑ σε άμυνα και επίθεση

Μετά από τις ανανεώσεις των παικτών του υπάρχοντος ρόστερ ο σχεδιασμός της ομάδας μας συνεχίζεται με τρεις προσθήκες νέων παικτών σε θέσεις που υπάρχει ανάγκη για ενίσχυση ώστε να υπάρχουν όσο το δυνατόν περισσότερες λύσεις.

Αρχικά όσον αφορά την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας μετά από συνάντηση με τον νέο τεχνικό του ΟΦΑ Σήφη Μανωλούδη παρουσία και του Προέδρου των “κόκκινων” Γιώργου Δρουδάκη ο Άκης Κασιάρας και Μιχάλη Πενθερουδάκη μετά από σύντομη συζήτηση που είχαν συμφώνησαν να ενισχύσουν την ομάδα μας για την νέα αγωνιστική περίοδο 2019-2020. Ακολούθησε ένας ακόμη παίκτης ο Κώστας Βασαδάκης ο οποίος αγωνίζεται στην θέση του επιθετικού και αποτελεί την τρίτη προσθήκη για τον ΟΦΑ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του ΟΦΑ:

“Το Δ.Σ. του ΟΦΑ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις τρεις πρώτες προσθήκες εν’ όψει της νέας σεζόν 2019-2020. Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τον επιθετικό Κώστα Βασαδάκη και τους κεντρικούς αμυντικούς Άκη Κασιάρα και Μιχάλη Πενθερουδάκη. Τους ευχόμαστε υγεία και αγωνιστικές επιτυχίες. Να υπενθυμίσουμε ότι έχουν ήδη ανανεώσει και προωθηθεί στην πρώτη ομάδα από την Ακαδημία μας μέχρι στιγμής 22 από τους ποδοσφαιριστές του περυσινού ρόστερ”.

ΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΟΜΆΔΑΣ ΜΑΣ

Ο Κώστας Βασαδάκης έχει γεννηθεί το 1998 και αγωνίζεται στην θέση του σέντερ φορ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον τόπο καταγωγής του τα Χανιά και τον ΑΟΔΑ Χανίων το 2011-12 για να ακολουθήσουν την επόμενη σεζόν η Κ19 του ΑΟΧ και το 2013-14 ο Απόλλων Αγίου Ιωάννη. Στη συνέχεια για μια διετία έπαιξε στον Φωστήρα Αγίων Σαράντα Χανίων μέχρι το καλοκαίρι του 2016. Από τον Σεπτέμβρη του ίδιου έτους όταν και ήρθε σαν πρωτοετής φοιτητής στο Ρέθυμνο στο τμήμα Ιστορίας & Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης αγωνιζόταν στην ΝΕΑΡ και πλέον θα φορά την τα “κόκκινα” του ΟΦΑ.

Ο Άκης Κασιάρας έχει γεννηθεί το 1997 και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Το 2009-2010 ξεκίνησε να αγωνίζεται στον Α.Ο. Αγγελώνας (Β’ ΕΠΣ Λακωνίας), και την επόμενη χρονιά στον ΑΟ Αγιάς Μαρίνας (Β’ ΕΠΣ Ιωαννίνων). Το 2011-12 αναδείχτηκε  Πρωταθλητής Α’ τοπικού και φιναλίστ στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Κεφαλλονιάς-Ιθάκης με τα Διλινάτα, ενώ το 2013-14 επέστρεψε στην ομάδα της Αγγελώνας όπου κατέκτησε τον τίτλο στην Γ’ ΕΠΣΡ και την επάνοδο στην Β’ κατηγορία. Με την ομάδα από την Λακωνία στέφθηκε εκ νέου πρωταθλητής στο Β’ τοπικό την αμέσως επόμενη χρονιά και πανηγύρισε την άνοδο στην Α’ ΕΠΣ Λακωνίας. Ακολούθησαν ο ΠΑΟ Κεφαλλονιάς στην Β’ ΕΠΣ Κεφαλλονιάς-Ιθάκης το 2015-16 ενώ την επόμενη χρονιά ήταν εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω αυξημένων υποχρεώσεων. Από το καλοκαίρι του 2017 αγωνίζόταν στην ΝΕΑΡ σε Β’ και Α’ ΕΠΣ Ρεθύμνου αντίστοιχα.

Ο Ρεθυμνιώτης Μιχάλης Πενθερουδάκης είναι 25 ετών (1994) και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Ξεκίνησε από της Ακαδημίες του Ρεθυμνιακού (2006-2010) για να συνεχίσει στο Γεράνι και τον τοπικό Ποσειδώνα την σεζόν 2010-2011. Οι επόμενες δύο χρονιές τον βρήκαν στα Ρούστικα με τους “πράσινους” της Φλόγας ενώ από το 2013-2015 είχε την ποδοσφαιρική του “στέγη” στην περιοχή του ορεινού Αποκόρωνα με τους “κοκκινόμαυρους” της Ασή Γωνιάς. Το 2015 επέστρεψε για άλλα δύο χρόνια στην Φλόγα Ρουστίκων ενώ την περασμένη περίοδο αγωνίστηκε και πάλι για εκπρόσωπο του Αποκόρωνα την τοπική Δάφνη στην Α’ ΕΠΣ Χανιών υπό τις οδηγίες του νεαρού τεχνικού Στέλιου Νικηφόρου.

Προηγούμενο άρθροΠροτάσεις ΟΦΑ εν’ όψει Γ.Σ. ΕΠΣΡ για αναβάθμιση Ρεθυμνιώτικου ποδοσφαίρου
Επόμενο άρθροΔελτίο Τύπου ΟΦΑ για τα “Αρμένεια 2019”