Πρόσημο θετικό για τον ΟΦΗ

Με… μισή φάση η Φένλο κέρδισε 1-0 τον ΟΦΗ που είχε ωστόσο θετικότατη παρουσία στο πρώτο φιλικό και άφησε υποσχέσεις για την συνέχεια. Ευχάριστη έκπληξη ο Δαμιανάκης, εξαιρετική παρουσία μετά το 60ο λεπτό.

Με ένα γκολ στο 73′, οι Ολλανδοί πήραν την φιλική νίκη ωστόσο αυτό που μετράει είναι η θετική παρουσία του ΟΦΗ που παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο σε άμυνα και επίθεση. Ο Παύλος Δερμιτζάκης χρησιμοποίησε 22 ποδοσφαιριστές παρουσιάζοντας δύο διαφορετικές 11αδες ενώ καθ” όλη την διάρκεια του αγώνα ο ΟΦΗ παρατάχθηκε με 4-2-3-1. Στο πρώτο ημίχρονο, ο ΟΦΗ είχε πολύ καλή αμυντική λειτουργία με αποτέλεσμα οι Ολλανδοί να κάνουν μόλις 1 σουτ σε 45 λεπτά παιχνιδιού.

Στο αρχικό σχήμα ήταν ο Μπάμπης Δαμιανάκης που αγωνίστηκε στην θέση του αριστερού στόπερ και είχε πολύ καλή συνεργασία με τον Ζβασίγια ενώ θετική ήταν η εμφάνιση και των Στάθη, Μονιάκη. Επιθετικά στο πρώτο ημίχρονο ο ΟΦΗ δεν έγινε αντιληπτός ωστόσο υπάρχει για αυτό και μια σοβαρή δικαιολογία αφού το παιχνίδι έγινε σε πλαστικό τάπητα με αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές του να μην μπορέσουν να προσαρμοστούν σε αυτά τα δεδομένα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο τεχνικός του ΟΦΗ άλλαξε όλη την 11αδα με την ομάδα να έχει εξαιρετική παρουσία από το 60ο λεπτό και μετά. Μάλιστα, χάθηκαν μεγάλες ευκαιρίες με δύο κεραυνούς του Βιτώρου αλλά και μια κεφαλιά του Παπάζογλου που έδιωξαν πάνω στην γραμμή οι αμυντικοί της Φένλο. Επιθετικά, ο ΟΦΗ είχε 9 τελικές προσπάθειες σε αυτό το χρονικό σημείο και έδειξε πολύ καλά δείγματα γραφής.

Πως έπαιξε ο ΟΦΗ

Στο πρώτο ημίχρονο, ο ΟΦΗ ξεκίνησε με τους: Δασκαλάκης, Στάθης, Μονιάκης, Ζβασίγια, Δαμιανάκης, Κάλαϊτζιτς, Ικένγκ, Ροβύθης, Όγιος, Λαμπρόπουλος, Κανούλας.

Ο Δασκαλάκης είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Στάθης στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Μονιάκης στο αριστερό και οι Ζβασίγια – Δαμιανάκης αποτελούσαν το κεντρικό αμυντικό. Οι Κάλαϊτζιτς, Ικένγκ αποτελούν τους “κόφτες” του ΟΦΗ, ο Λαμπρόπουλος παίζει μπροστά τους έχοντας ελεύθερο ρόλο με τους Όγιος (αριστερά), Ροβύθη (δεξιά) και τον Κανούλα στην κορυφή της επίθεσης

Στο δεύτερο ημίχρονο (μετά το 60ο λεπτό) αγωνίστηκαν οι: Αγριμάκης, Μπούρμπος, Μιλιάζες, Κουρδάκης, Τριποτσέρης, Βερόν, Μακρής, Φραγκουλάκης, Κουτσιανικούλης, Βιτώρος, Παπάζογλου

Ο Αγριμάκης ήταν κάτω από τα δοκάρια, η αμυντική τετράδα του ΟΦΗ από τα δεξιά στα αριστερά αποτελούνταν από τους Μπούρμπο, Κουρδάκη, Τριποτσέρη, Μιλιάζες. Βερόν, Μακρής αγωνίστηκαν ως αμυντικοί μέσοι και μπροστά τους ελεύθερος ο Φραγκουλάκης με τους Βιτώρο (αριστερά), Κουτσιανικούλη (δεξιά) και τον Παπάζογλου στην στην επίθεση.

πηγη:http://www.athleticradio.gr

Προηγούμενο άρθροΣυμφώνησαν με Πάτα τα Χανιά
Επόμενο άρθροΠετράκης: “Mε πολλή δουλειά θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε”