Πρόβα τζενεράλε με Ασή Γωνιά για ΟΦΑ (σήμερα 17.30 στους Αρμένους)

Στην τελευταία φιλική αναμέτρηση πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων η ομάδα μας υποδέχεται στην κοινή έδρα για φέτος την Ασή Γωνιά -η οποία αντικατέστησε των Ερμή Ζωνιανών ο οποίος ήταν ο αρχικός αντίπαλος- στις 5.30 το απόγευμα.

Ο τεχνικός του ΟΦΑ Σήφης Μανωλούδης θέλει να τσεκάρει το επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας αλλά και φυσικής κατάστασης εν’ όψει και των επίσημων υποχρεώσεων των “κόκκινων” αρχής γενομένης από το ματς του Κύπελλο Ερασιτεχνών την επόμενη Κυριακή το πρωί (11.30) κόντρα στα Γεράκια Γερανίου εκτός έδρας.

Αναφορικά με τις αρκετές απουσίες εκτός από την ήδη γνωστή του Νίκου Μαλετσά ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις σε περίπου 2 εβδομάδες προστέθηκε και αυτή του Χάρη Βαρδουνιώτη ο οποίος έχει θλάση στον προσαγωγό και δεν θα βρίσκεται στην αποστολή, ενώ αμφίβολος λόγω ίωσης είναι και ο Τσαπόκου. Επίσης απόντες θα είναι για προσωπικούς λόγους ο Παυλάκης και για επαγγελματικούς λόγους οι Ι.Π. Γαλερός, Νιολάκης Καραλής Κοσμίδης και Γιώργος Βογιατζάκης.

Αναλυτικά οι διαθέσιμοι παίκτες για τον νεαρό προπονητή είναι οι:

Ν.Γ. Κολυβάκης, Κονδύλης, Κριτσιώτης, Κασιάρας, Πενθερουδάκης, Γερωνυμάκης, Μανουσάκης, Ν. Κολυβάκης, Βασαδάκης, Τσόλας, Μάνσε, Ν.Ε. Κολυβάκης, Τσαπόκου, Κατάκης, Κτιστάκης, Ι.Ε. Γαλερός, Πολιτάκης, Σκουλούδης.

Προηγούμενο άρθροΟ ΟΦΑ συγχαίρει τον Νίκο Κολυβάκη για την εισαγωγή του στο Πανεπιστήμιο
Επόμενο άρθροΑνεβασμένος στο β’ ο ΟΦΑ στην φιλική ήττα από Ασή Γωνιά (1-3)