Ανεβασμένος στο β’ ο ΟΦΑ στην φιλική ήττα από Ασή Γωνιά (1-3)

Το δεύτερο ημίχρονο οφείλει να κρατήσει η ομάδα μας στην φιλική αναμέτρηση με την Ασή Γωνιά καθώς στο πρώτο μέρος ήταν αρκετά νωχελική και χωρίς διάθεση στην φιλική ήττα από την ενισχυμένη ομάδα του Χρήστου Βασιλείου με 1-3.

Οι παίκτες του Σήφη Μανωλούδη μπήκαν σαφώς μουδιασμένοι στα πρώτα λεπτά σε ένα πρώτο ημίχρονο που δεν είχε πολλές φάσεις με την Ασή Γωνιά να εκμεταλλεύεται τα λάθη της άμυνας και από ένα τέτοιο να προηγείται στην πρώτη καλή στιγμή στο 11′ με πλασέ του Μανώλη Κουνδουράκη. Οι “κόκκινοι” προσπάθησαν να ισορροπήσουν και απείλησαν με τον Βασαδάκη στο 16′ και τον Γερωνυμάκη στο 25′ να αστοχούν και φτάσαμε στο 39′ όταν ο Δελημήτσος με κεφαλιά σκόραρε για το 0-2.

Πριν την εκπνοή του ημιχρόνου στο 42′ ο Γερωνυμάκης με εκτέλεση φάουλ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κοκολάκη. Στην επανάληψη η ομάδα μας έδειξε διαφορετικό, πιο ορεξάτο πρόσωπο και κατάφερε στο 50′ μετά από όμορφη εκτέλεση κόρνερ του Γερωνυμάκη και δυνατή κεφαλιά του Πενθερουδάκη να μειώσει σε 1-2. Παρά την πίεση από την ομάδα μας για την ισοφάριση δεν κατάφερε να γίνει ιδιαίτερα επικίνδυνη για την ομάδα του Αποκόρωνα με εξαίρεση ένα πλασέ του Σκουλούδη στο 76′ το οποίο μπλόκαρε ο τερματοφύλακας των “κοκκινόμαυρων” και μια καρφωτή κεφαλιά του Πολιτάκη στο 88′ που πέρασε μόλις άουτ. Λίγο πριν την εκπνοή ο Αποστολάκης σημείωσε με κοντινό πλασέ το τελικό 1-3.

Η ομάδα μας έστω κι έτσι και με δεδομένο και τις αρκετές απουσίες ακόμη και της τελευταίας στιγμής όπως του Νίκου Κολυβάκη λόγω προσωπικών υποχρεώσεων κατάφερε να δείξει σε ικανοποιητικό βαθμό την μαχητικότητα που θέλει να βγάζει στο γήπεδο σε κάθε ματς όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος.

Επόμενη επίσημη πλέον αναμέτρηση για την ομάδα η οποία ολοκληρώνει την προετοιμασία της στο τέλος της εβδομάδας είναι αυτή για την 1η αγωνιστική του Κυπέλλου Ερασιτεχνών ΕΠΣΡ κόντρα στην νεοσύστατη ομάδα των Γερακίων Γερανίου το πρωί της Κυριακής (11.30).

ΟΦ Αρμένων (Σήφης Μανωλούδης):  Μενιουδάκης, Κριτσιώτης, Κτιστάκης, Πολιτάκης, Πενθερουδάκης, Γερωνυμάκης, Μανουσάκης, Βασαδάκης, Τσόλας, Σκουλούδης, Τσαπόκου.

Έπαιξαν ακόμη οι: Ν.Γ. Κολυβάκης, Μάνσε, Κατάκης, Ι.Ε. Γαλερός, Κασιάρας.

Ασή Γωνιά (Χρήστος Βασιλείου): Σανταμούρης, Ι. Κουνδουράκης, Δελημήτσος, Σκλομπονάκης, Ιμπραχήμ, Καρδαμίτσης, Πάμπλο, Παπαδάκης, Ε. Κουνδουράκης, Λέσι, Αποστολάκης.

Έπαιξαν ακόμη οι: Μαρκουλάκης, Θεοδωράκης, Ρουσσάκης.

 

Προηγούμενο άρθροΠρόβα τζενεράλε με Ασή Γωνιά για ΟΦΑ (σήμερα 17.30 στους Αρμένους)
Επόμενο άρθροΦωτορεπορτάζ από το φιλικό του ΟΦΑ με Ασή Γωνιά