Προηγήθηκε στο α’, ξέμεινε από δυνάμεις στο β’ ο ΟΦΑ (ήττα 3-1 στα Λιβάδια)

Πραγματοποιώντας αγχωτική και άνευρη στο μεγαλύτερο διάστημα εμφάνιση ο ΟΦΑ εγκλωβίστηκε και δεν κατάφερε να απαντήσει στο παθιασμένο ματς των Λιβαδίων γνωρίζοντας μία ακόμη ήττα 3-1, αν και προηγήθηκε στο πρώτο μέρος.

Πλέον η ομάδα μας απέχει εννέα βαθμούς από τους σημερινούς αντιπάλους της και έξι από την Επισκοπή 2010 -η οποία πήρε ξεκούραστο τρίποντο κόντρα στον ΠΑΟ Αλφάς- στην μάχη της παραμονής με πέντε αγωνιστικές να απομένουν πλέον για την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος  της Α’ ΕΠΣΡ.

Το μοναδικό θετικό για την ομάδα μας πλέον βάσει προγράμματος είναι το γεγονός ότι από τις επόμενες αγωνιστικές είναι μέσα στις δυνατότητές της να κατακτήσει τουλάχιστον εννέα ή και περισσότερους βαθμούς. Στο αγωνιστικό κομμάτι οι “κόκκινοι” μπήκαν σαφώς υπνωτισμένοι με τα Λιβάδια από την άλλη να πιέζουν και να φτάνουν σε 3-4 περιπτώσεις πολύ κοντά στο γκολ στο πρώτο εικοσάλεπτο.

Για την ομάδα μας πρώτη τελική ήταν στο 21′ το σουτ του Π. Γασπαράκη που κόντραρε σε σώματα και κατέληξε σε κόρνερ με τον ίδιο παίκτη τέσσερα λεπτά αργότερα μετά την όμορφη ασίστ του Μάνσε να πλασάρει από δύσκολη θέση και να ανοίγει το σκορ. Στο 33′ από γύρισμα του Τσόλα ο Γερωνυμάκης δεν θα προλάβει να κάνει την προβολή για ένα δεύτερο τέρμα με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με τον ΟΦΑ να έχει το προβάδισμα.

Στην επανάληψη το σκηνικό έγινε πιο δύσκολο για τους παίκτες μας καθώς στο 56′ μετά από λάθος εκτίμησης των αμυντικών ο Ζαχαριουδάκης με κεφαλιά πάσα βρήκε τον Φραγκιαδάκη ο οποίος με κοντινό πλασέ ισοφάρισε. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν με τον Μάνσε στο 67′ να σουτάρει αλλά τον Γ. Κλάδο να μπλοκάρει. Οκτώ λεπτά αργότερα ήρθε η ανατροπή για τους γηπεδούχους με τον Φραγκιαδάκη να πλασάρει από το ύψος του πέναλτι για το 2-1. Στο 82′ ουσιαστικά όλα τέλειωσαν, με τους παίκτες του Μιχάλη Τριχάκη να μην μπορούν να απειλήσουν γενικότερα στο δεύτερο μέρος για την ισοφάριση, καθώς ο Κωστάκης με ατομική ενέργεια και πλασέ σημείωσε το τελικό 3-1.

Μοναδική αξιόλογη στιγμή ήταν στο 90′ όταν ο Μάνσε βρέθηκε σε θέση βολής από την όμορφη πάσα του Κριτσιώτη αλλά η προσπάθειά του κατέληξε άουτ. Η ομάδα μας ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω τραυματισμού του Βογιατζάκη στο 90′ και με τις τέσσερις αλλαγές να έχουν πραγματοποιηθεί. Επόμενη αναμέτρηση την ερχόμενη Κυριακή κόντρα στον Άρη στις 11.00 στο γήπεδο Μισιρίων.

Λιβάδια (Νίκος Μαθιουδάκης): Γ. Κλάδος, Κανελάκης, Ε. Ζερβός, Μ. Ζερβός, Κωστάκης, Ε. Μαρής, Σ. Σωπασής, Ζαχαριουδάκης (84′ Μπρεγκάσι), Φραγκιαδάκης (92′ Αν. Κλάδος), Κόκκινος (61′ Βαρδιάμπασης), Καλυβιανάκης (88′ Αντ. Κλάδος).

ΟΦ Αρμένων (Μιχάλης Τριχάκης): Αποστολάκης, Π. Γασπαράκης (54′ Γ. Γασπαράκης), Κολυβάκης, Πενθερουδάκης, Κοσμίδης, Εμιλιάνο, Τσόλας (84′ Κριτσιώτης), Γερωνυμάκης (72′ Ι.Π. Γαλερός), Ανυφαντάκης (46′ Βασαδάκης), Μάνσε, Βογιατζάκης.

Προηγούμενο άρθρο“Απόδραση” από τα Λιβάδια με το πρώτο διπλό θέλει ο ΟΦΑ αύριο (15.30)
Επόμενο άρθροΦωτορεπορτάζ από το ματς του ΟΦΑ στα Λιβάδια