“Απόδραση” από τα Λιβάδια με το πρώτο διπλό θέλει ο ΟΦΑ αύριο (15.30)

Με καλή ψυχολογία και πανέτοιμος αγωνιστικά ο ΟΦΑ ολοκλήρωσε χθες την εντατική προετοιμασία για την πολύ κρίσιμη αυριανή αναμέτρηση απέναντι στα Λιβάδια εκτός έδρας (15.30) για την 21η αγωνιστική στην Α’ ΕΠΣΡ. Καθώς τα περιθώρια για βαθμούς στενεύουν η ομάδα μας θέλει να επιστρέψει με τους τρεις βαθμούς μαζί της καθώς σε διαφορετική περίπτωση η πιθανότητες για παραμονή ψαλιδίζονται αρκετά.

Στα ευχάριστα για τον Μιχάλη Τριχάκη είναι ότι πέραν των γνωστών απουσιών το τελευταίο διάστημα όπως είναι αυτές των Σκουλούδη (τραυματίας), Γεωργιουδάκη, Κατάκη, Μαλετσά (ανέτοιμοι), και Καραλή, Μανουσάκη (προσωπικοί λόγοι) όλοι οι υπόλοιποι βρίσκονται κανονικά στην διάθεση του Αμαριώτη τεχνικού.

Νέο πρόσωπο σε σχέση με την προηγούμενη αποστολή θα είναι ο αμυντικός Γιώργος Γασπαράκης (είναι αριστεροπόδαρος και αγωνίζεται κυρίως ως αριστερός μπακ) αδερφός του Παναγιώτη Γασπαράκη ο οποίος μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα επιστρέφει στο δυναμικό της ομάδας συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων τις προηγούμενες τρεις μέρες και μάλιστα έδειξε ότι βρίσκεται σε αρκετά καλή φυσική κατάσταση με τον προπονητή των “κόκκινων” να τον υπολογίζει. Η αποστολή της ομάδας μας θα συγκεντρωθεί στις 12.00 στο καφέ Μπικάκης στα Τριά Μοναστήρια από όπου θα αναχωρήσει με προορισμό τα Λιβάδια.

Αναλυτικά η 18μελής αποστολή αποτελείται από τους: Ε. Κολυβάκη, Αποστολάκης, Πενθερουδάκης, Ν. Κολυβάκης, Κοσμίδης, Μάνσε, Γερωνυμάκης, Βογιατζάκης, Τσόλας, Νιολάκης, Τσαπόκου, Κριτσιώτης, Εμιλιάνο, Ανυφαντάκης, Βασαδάκης, Ι.Π. Γαλερός, Π. Γασπαράκης, Γ. Γασπαράκης.

Προηγούμενο άρθροΟι διαιτητές στην 21η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΡ
Επόμενο άρθροΠροηγήθηκε στο α’, ξέμεινε από δυνάμεις στο β’ ο ΟΦΑ (ήττα 3-1 στα Λιβάδια)