Ποδαρικό με το δεξί στη νέα χρονιά, θέλει να κάνει η ομάδα μας

Με στόχο να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην Β’ φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ρεθύμνου, η ομάδα μας ξεκινάει σήμερα τις επίσημες υποχρεώσεις της για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2017-18.

Για να βρεθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης, η ομάδα μας θα κληθεί να αποκλείσει τον Αετό Ανωγείων, σε διπλές αναμετρήσεις, με την πρώτη να διεξάγεται σήμερα στις 17.00 το απόγευμα στα Ανώγεια. Πρόκειται για το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς, που περιλαμβάνεται στο αγωνιστικό πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της Α’ φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ρεθύμνου 2017-18. Στις τάξεις της ομάδας μας υπάρχει αισιοδοξία για την σημερινή αναμέτρηση, γνωρίζοντας πως απέναντι μας θα βρούμε μια καλή ομάδα με έμπειρους ποδοσφαιριστές, αν και νεοφώτιστη στην Α’ ΕΠΣΡ. Όμως οι παίκτες μας είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και υπάρχει η πίστη για ένα θετικό αποτέλεσμα, ενόψει και του επαναληπτικού του επόμενου Σαββάτου (16/09, 16.30) στους Αρμένους.

Για το σημερινό παιχνίδι στα Ανώγεια, εκτός αποστολής έμειναν οι Παπαδογιάννης, Πολιτάκης, Κ. Αποστολάκης, Δραμιτινός, οι τραυματίες Βερνάδος (τράβηγμα στον τετρακέφαλο), Τσακάλι (ενοχλήσεις στην γάμπα), αλλά και οι Γ. Βογιατζάκης (επαγγελματικές υποχρεώσεις), Παπαδογιάννης, Κτιστάκης (αμφότεροι λόγω σχολικών υποχρεώσεων).

Έτσι, η αποστολή της ομάδας μας για το σημερινό παιχνίδι με τον Αετό στα Ανώγεια αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Δανδάλης, Μενιουδάκης, Ν. Αποστολάκης, Α. Βογιατζάκης, Ντιμιτρόφ, Θεοδωράκης, Καραγιώργης, Κρασονικολάκης, Δ. Κλειδής, Ν. Κολυβάκης, Μάνσε, Πετρογιαννάκης, Παπαδάκης, Σηφακάκης, Τριχάκης, Τσόλας, Γασπαράκης, Κ. Κλειδής.

1* Τη σημερινή αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο Γ.Ε. Σταυρουλάκης, με βοηθούς τους, Κοκμοτό και Λιοδάκη, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Δηματρακάκης.

Προηγούμενο άρθροΟι αρχηγοί της ομάδας μας
Επόμενο άρθροΙσόπαλη η ομάδα μας (1-1) στα Ανώγεια με τον Αετό