Περαστικά Γιώργο και άμεση επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους

Η διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο, οι ποδοσφαιριστές και οι φίλοι του ΟΦ Αρμένων εύχονται καλή ανάρρωση και άμεση επιστροφή στα γήπεδα και στις δραστηριότητες του, στον ποδοσφαιριστή Γιώργο Σημαντήρα.

Το περιστατικό που συνέβη το δημοτικό στάδιο Φουρφουρά «Μιχαήλ Μαράκης» την Κυριακή 01/10 στο παιχνίδι της ομάδας μας με τον Ψηλορείτη για την 2η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΡ μας συγκλόνισε όλους. Ευτυχώς με την βοήθεια του Θεού, αλλά και τις άμεσες ενέργειες του γιατρού αγώνα κ. Θεμιστοκλή Τραγάρη, ο Γιώργος επανήλθε ξεπερνώντας τον κίνδυνο.

Το περιστατικό της Κυριακής στο Αμάρι, αναδεικνύει την σημασία παρουσίας γιατρού σε όλους τους ποδοσφαιρικούς αγώνες και επουδενί δεν θα πρέπει κανένα σωματείο να επιτρέπει την διεξαγωγή αγώνα χωρίς αυτόν. Πάνω από όλα είναι η ανθρώπινη ζωή… Το ποδόσφαιρο είναι, απλά ένα παιχνίδι. Το μείζον είναι να μπαίνουμε και να βγαίνουμε υγιείς και αρτιμελής από τους αγωνιστικούς χώρους, εκεί όπου θα χαιρόμαστε το παιχνίδι. Όλοι εμείς που ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο στο Ρέθυμνο είμαστε μια οικογένεια και είμαστε υποχρεωμένοι να προστατεύουμε την υγεία του κάθε μέλους της.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για ακόμη μία φορά στον γιατρό του αγώνα κ. Θεμιστοκλή Τραγάρη, για τις τεράστιες προσπάθειες που κατέβαλε ώστε ο Γιώργος Σημαντήρας να ξεπεράσει τον μεγάλο κίνδυνο. Σύσσωμη η αποστολή της ομάδας μας από τον Φουρφουρά, επισκέφθηκε την Κυριακή το βράδυ, τον Γιώργο Σημαντήρα στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, ευχόμενοι ταχεία ανάρρωση και άμεση επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

Προηγούμενο άρθροΝικηφόρο πέρασμα της ομάδας μας (1-2) από τον Φουρφουρά
Επόμενο άρθροΗ αποστολή της ομάδας μας με Αστέρα