Νικηφόρο πέρασμα της ομάδας μας (1-2) από τον Φουρφουρά

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε η ομάδα μας, επικρατώντας με 2-1 του Ψηλορείτη στο δημοτικό στάδιο «Μιχαήλ Μαράκης» στον Φουρφουρά, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΡ.

Πραγματοποιώντας αρκετά καλή εμφάνιση κυρίως στο β’ ημίχρονο, η ομάδα μας επικράτησε με 2-1 του Ψηλορείτη, χάρη στα γκολ των Νίκου Αποστολάκη και Σήφη Σηφακάκη, ενώ για τον ΑΟΨ είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Μανωλιτσάκης. Το παιχνίδι στιγματίστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του ποδοσφαιριστή του Ψηλορείτη, Γιώργου Σημαντήρα, σε μια μονομαχία με τον Γασπαράκη μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης. Με τις προσπάθειες που κατέβαλε ο γιατρός του αγώνα Θεμιστοκλής Τραγάρης, κατόρθωσε και επανέφερε τον ποδοσφαιριστή του ΑΟΨ που είχε χάσει τις αισθήσεις του. Μετά από 35’ λεπτά διακοπής και αφού ο άτυχος Γ. Σημαντήρας διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, επανάρχισε το παιχνίδι. Η ομάδα μας εύχεται ταχεία ανάρρωση στο Γιώργο Σημαντήρα και  να επιστρέψει άμεσα στα γήπεδα, γερός και δυνατός.

Μετά από το α’ ημίχρονο, όπου οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων ήταν σοκαρισμένοι, η ομάδα μας μπήκε δυνατά στο β’ ημίχρονο, προηγήθηκε με 1-0 στο 51’, δημιούργησε και έχασε 3 σημαντικές ευκαιρίες, με το νεαρό πορτιέρο του Ψηλορείτη Παντελή Διαμαντάκη να βρίσκεται σε εξαιρετική ημέρα. Με ένα καταπληκτικό γκολ ο Μανωλιτσάκης στο 61’ ισοφάρισε σε 1-1, η ομάδα μας απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα στο 64’ λόγω αποβολής του Τ. Μπουζάκη με 2η κίτρινη κάρτα. Στο τελευταίο 20λεπτό η ομάδα μας ενέτεινε την προσπάθεια της για τη νίκη και τελικά το χρυσό γκολ ήρθε στο 85’ με κεφαλιά του Σηφακάκη.

Φάσεις και γκολ

1’ σέντρα του Γασπαράκη, ο Συνοδινός προλαβαίνει τελευταία στιγμή και διώχνει σε κόρνερ προ του Ν. Αποστολάκη.

17’ όμορφη προσπάθεια και σουτ του Κόκκαλη, η μπάλα θα φύγει άουτ.

37’ σέντρα του Γασπαράκη, ο Αποστολάκης σε θέση βολής, αλλά τελευταία στιγμή κοντράρεται και απομακρύνουν οι αμυντικοί.

45’ καλό σουτ του Σηφακάκη έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα θα φύγει άουτ.

51’ με μπαλιά ο Γασπαράκης θα βγάλει σε θέση τετ α τετ το Ν. Αποστολάκη, ο οποίος με ιδανικό πλασέ, ανοίγει το σκορ, 0-1.

54’ καλό σουτ του Σηφακάκη, θα σώσει ο Π. Διαμαντάκης.

59’ ο Σηφακάκης με πάσα θα βγάλει τετ α τετ τον Γασπαράκη, ο οποίος θα πιάσει το σουτ, αλλά με εντυπωσιακή επέμβαση θα διώξει σε κόρνερ ο Π. Διαμαντάκης.

61’ με σουτ-φωτοβολίδα ο Μανωλιτσάκης θα στείλει την μπάλα στο αριστερό «Γ» του Δανδάλη, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

64’ αποβάλλεται με 2η κίτρινη ο Τ. Μπουζάκης, για σκληρό μαρκάρισμα.

72’ σέντρα του Γασπαράκη, ο Παπαδογιάννης θα πλασάρει με τον Παντελή Διαμαντάκη να διώχνει εντυπωσιακά με τα πόδια σε κόρνερ.

80’ καλή εκτέλεση φάουλ του Θεοδωράκη, θα διώξει με γροθιές ο Π. Διαμαντάκης.

85’ σέντρα του Τσόλα και ο Σηφακάκης με κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Φραντζεσκάκης, Καραγιαννόπουλος, Μαϊνωλάς.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 61’ Μανωλιτσάκης – 51’ Ν. Αποστολάκης, 85’ Σηφακάκης.

ΑΣΙΣΤ: 51’ Γασπαράκης, 85’ Τσόλας.

ΚΟΚΚΙΝΗ: 64’ Τ. Μπουζάκης (2η κίτρινη).

ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ (Χάρης Δελήμπασης): Π. Διαμαντάκης, Μανωλιτσάκης, Τ. Μπουζάκης, Καραβιώτης, Συνοδινός (3’ λ.τ. Βρέντζος, 73’ Κωστόπουλος), Βέλκοφ, Κόκκαλης, Βιδάκης (90’ Γκαραβέλας), Καρδαράς, Ν. Διαμαντάκης (75’ Φραντζεσκάκης).

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Φίλιππος Μουρτζανός): Δανδάλης, Παπαδάκης, Πετρογιαννάκης, Τριχάκης (36’ λ.τ. Δ. Κλειδής), Γασπαράκης (77’ Θεοδωράκης), Κρασονικολάκης, Σηφακάκης, Καραγιώργης, Βερνάδος, Ντιμιτρόφ (63’ Τσόλας), Ν. Αποστολάκης (68’ Ι. Παπαδογιάννης).

Προηγούμενο άρθροΓια θετικό αποτέλεσμα η ομάδα μας στον Φουρφουρά
Επόμενο άρθροΠεραστικά Γιώργο και άμεση επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους