Παραίτηση προέδρου κ. Στέλιου Μπικάκη

Νομοτελειακά στην ζωή καθετί που ξεκινάει κάποια στιγμή τελειώνει… Πέρασαν 5 χρόνια από την ημέρα που ξεκίνησε η ενασχόληση μου με τα διοικητικά του ΟΦ Αρμένων, βιώνοντας πολλές όμορφες και κάποιες δύσκολες στιγμές. Μετά από ώριμη σκέψη και ελέω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, ήρθε η ώρα να κλείσει αυτός ο κύκλος ζωής και δράσης με μια ιστορική ομάδα του Ρεθύμνου.

Η ομάδα μας τερμάτισε στην 5η θέση στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε πριν μερικές ημέρες, αποτελούμενη στο μεγαλύτερο ποσοστό από γηγενείς ποδοσφαιριστές ή παίκτες που έχουν αναδειχθεί από την Ακαδημία μας, με το μέσο όρο ηλικίας της ομάδας να είναι 19.9 ετών. Η φιλοσοφία και το όραμα που πρεσβεύαμε τόσα χρόνια μας αφήνει απόλυτα ικανοποιημένους και το σημαντικότερο θα φανεί πολύ χρήσιμη για την διάδοχη κατάσταση στα διοικητικά της ομάδας.

Αισθάνομαι περήφανος για τους συνεργάτες μου όλα αυτά τα χρόνια (σε διοικητικό επίπεδο, τους διπλωματούχους προπονητές όλων των τμημάτων και τους ανθρώπους που εργάστηκαν στην ομάδα. Είμαι ικανοποιημένος που παραδίδω ένα σύλλογο νοικοκυρεμένο (όπως άλλωστε ως ένα βαθμό και τον παρέλαβα από τους προκατόχους μου) και με αρκετή αξιοπρέπεια και σεβασμό στο αθλητικό χώρο. Ευχαριστώ όλους και ιδιαίτερα αυτούς που δεν κατέβηκαν από το πλοίο όλα αυτά τα χρόνια σε αυτό το ταξίδι που κάναμε. Είμαι σίγουρος η νέα διοίκηση θα κρατήσει την ομάδα στα ίδια επίπεδα και καλύτερα γιατί πλέον είναι πιο εύκολες οι συνθήκες. Αρκεί να υπάρχει όρεξη και αγάπη για την ομάδα.

Μπορεί να μην κατάγομαι από τους Αρμένους, αλλά αυτή την πενταετία δέθηκα και αγάπησα πολύ την ομάδα και τα παιδιά, από το μικρότερο της Ακαδημίας μέχρι τον μεγαλύτερο της ανδρικής ομάδας. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά μας να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο να κάνουν αυτό που αγαπούν, την ενασχόληση τους με το ποδόσφαιρο και θα παρακολουθώ σαν φίλαθλος τις επιτυχίες και τα κατορθώματα τους.

Ήταν τιμή μου που υπηρέτησα τον ΟΦ Αρμένων και εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους.

Στέλιος Μπικάκης

Προηγούμενο άρθροΜάχη… με άρωμα ΟΦ Αρμένων στην Κ20 της Super League!!!
Επόμενο άρθροΣήμερα οι Προπαίδες μας, αύριο παίζουν οι Νέοι μας