Μάχη… με άρωμα ΟΦ Αρμένων στην Κ20 της Super League!!!

Ξεχωριστή ήταν η περασμένη Κυριακή 29 Απριλίου για την ομάδα μας, με δύο παιδιά που έχουν αναδειχθεί από τα σπλάχνα της να αναμετρώνται σε αγώνα Κ20 της Super League.

Ο λόγος για τους Πέτρο Κλειδή και Λεονάρντο Νικολλί που τέθηκαν αντίπαλοι στο γήπεδο του Μάλεμε στα Χανιά στο παιχνίδι Κ20 Super League των ΠΑΕ Πανιώνιος και ΠΑΕ Πλατανιάς. Ο Πέτρος Κλειδής ήταν ο νικητής αυτής της «οικογενειακής» κόντρας μιας και η Κ20 του Πανιωνίου επικράτησε με 2-1, με τον 19χρονο κεντρικό αμυντικό να αγωνίζεται σε όλο το 90λεπτό. Σαν αλλαγή χρησιμοποιήθηκε με την Κ20 της ΠΑΕ Πλατανιάς ο Λεονάρντο Νικολλί, αν και στην ουσία είναι παίκτης της Κ17 της Χανιώτικης ΠΑΕ, αφού είναι γεννημένος το 2001. Αμφότεροι οι δύο ποδοσφαιριστές την περυσινή χρονιά αγωνιζόταν στην ανδρική ομάδα του ΟΦ Αρμένων στην Α’ ΕΠΣΡ. Στο φετινό πρωτάθλημα της Κ20 της Super League, αγωνίζεται ένας ακόμη ποδοσφαιριστής που έχει αναδειχθεί από τα σπλάχνα της ομάδας μας, ο Κέβιν Τσέλα που αποτελεί βασικό στέλεχος της Κ20 της ΠΑΕ Ξάνθης.

Η παρουσία των παιδιών μας σε αυτό το υψηλό επίπεδο, ένα σκαλί πριν από το υψηλότερο σκαλί του επαγγελματικού ποδοσφαίρου μόνο περήφανους μας κάνει, για το ταλέντο τους. Μα παράλληλα, μας κάνει να αισθανόμαστε δικαιωμένοι για τον τρόπο λειτουργίας της Ακαδημίας μας εδώ και πολλά χρόνια, με τα εύσημα φυσικά να πηγαίνουν και στους διπλωματούχους προπονητές μας. Τέτοιες στιγμές που μπορείς να βλέπεις δικά σου παιδιά να αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο, αντιστοιχούν  με περισσότερα από 10 πρωταθλήματα. Πέτρο, Λεονάρντο, Κέβιν με την ευχή μας γρήγορα να χτυπήσετε την πόρτα ομάδων της Super League.

Προηγούμενο άρθροΜία ακόμη εμπειρία για τους Προπαίδες μας
Επόμενο άρθροΠαραίτηση προέδρου κ. Στέλιου Μπικάκη