Παραίτηση Κτιστάκη από την θέση του προπονητή-Ανοιχτή πρόταση Δ.Σ. ΟΦΑ για ανάληψη άλλου πόστου

Σε μια ομολογουμένως δύσκολη αλλά και μεταβατική χρονιά ο Γιώργος Κτιστάκης την φετινή χρονιά βγήκε μπροστά και δήλωσε παρών καθώς εκτός από τις αρμοδιότητες του προπονητή έδωσε-με την εμπειρία του στον χώρο του ποδοσφαίρου όλα αυτά τα χρόνια-πολύτιμη βοήθεια και σε πολλά οργανωτικά ζητήματα του Συλλόγου διαθέτοντας πολλές ώρες από την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις του.
Το Δ.Σ. μετά και από την παραίτησή του από την θέση του προπονητή δεν μπορούσε να μην βγάλει ευχαριστήρια ανακοίνωση για την προσφορά του στην ομάδα του χωριού του και να του κάνει πρόσκληση ώστε να παραμείνει ενεργός στα δρώμενα των “κόκκινων” από διαφορετικό πόστο με τον πρώην πλέον τεχνικό του ΟΦΑ να αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα με το θέμα να αναμένεται να συζητηθεί αλλά και να ξεκαθαριστεί μέσα στις επόμενες μέρες.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΡΜΕΝΩΝ
Το ΔΣ του Ο.Φ. Αρμένων ευχαριστεί θερμά τον ΚΤΙΣΤΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟ του ΚΩΝ για τη
αφιλοκερδή προσφορά του στην ομάδα μας από τη θέση του προπονητή.
Βάζοντας τα νέα παιδιά της ομάδος ως προτεραιότητα, πρόκειται εκτός από έναν εξαίρετο προπονητή και παιδαγωγό και για έναν εξαίρετο άνθρωπο και θεωρούμε τους εαυτούς μας τυχερούς που συνεργαστήκαμε και ελπίζουμε να συνεργαστούμε πάλι μαζί από νέο πόστο.
Προηγούμενο άρθροΑυλαία με Ολυμπιακό Ρεθ. εκτός έδρας για Κ16 του ΟΦΑ
Επόμενο άρθροΕνθαρρυντική εμφάνιση στο τελευταίο παιχνίδι παρά την ήττα για την Κ16 του ΟΦΑ