Ενθαρρυντική εμφάνιση στο τελευταίο παιχνίδι παρά την ήττα για την Κ16 του ΟΦΑ

Για άλλη μια αναμέτρηση ο ΟΦΑ αν και ήταν στην διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος για 70 λεπτά πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα με 5-1 από τον Ολυμπιακό Ρεθύμνου για την 17η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Υποδομών Κ16 της ΕΠΣΡ.

Η ομάδα μας μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και λίγο έλειψε να σκοράρει στις τρεις πρώτες καλές στιγμές έχοντας δύο δοκάρια στο 7′ με τον Γερωνυμάκη στο οριζόντιο και στην επαναφορά τον Γαλερό να πλασάρει μόλις άουτ και στο 8′ με τον Κατάκη στο δεξί κάθετο της αντίπαλης εστίας. Από την εξέλιξη της τελευταίας φάσης οι γηπεδούχοι με γρήγορη αντεπίθεση και κοντινό πλασέ του Ψωμά άνοιξαν το σκορ στο 9′.

Στο 20′ ο Γερωνυμάκης απείλησε με τον Δεσποτόπουλο να διώχνει σε κόρνερ ενώ σε παρόμοια φάση στο 25′ ο τερματοφύλακας των “ερυθρόλευκων” μπλόκαρε το σουτ του ίδιου παίκτη. Οκτώ λεπτά αργότερα από όμορφο συνδυασμό τριών παικτών της ομάδας φτάσαμε στην ισοφάριση. Η φάση ξεκίνησε από τα δεξιά με τον Γαλερό να μπαίνει στην περιοχή και να κόβει την μπάλα στον Γερωνυμάκη ο οποίος πλάσαρε με τον Τσαπόκου με προβολή να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 38′ ο Μ. Τάρε σούταρε με τον Δεσποτόπουλο να διώχνει και τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα αποδυτήρια με το 1-1.

Στην επανάληψη στο 44′ ο Γαλερός σούταρε με τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού να μπλοκάρει ενώ στο 58′ από σέντρα σουτ του Καλησπεράκη έδιωξε ο Δεσποτόπουλος. Ότι δεν κατάφερε η ομάδα μας το έκαναν οι γηπεδούχοι καθώς με φάουλ του Τουρνάκη στο 62′ και αδράνεια της άμυνας που δεν κατάφερε να διώξει έγινε το 2-1. Στο 68′ ο Κρούτι σημείωσε το 3-1 με τον Γαλερό δύο λεπτά αργότερα να σουτάρει δίπλα από την αντίπαλη εστία και τον Άλντο στο 73′ να σημειώνει το 4-1. Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Τουρνάκης στην τελευταία φάση του παιχνιδιού με κεφαλιά προλαβαίνοντας την έξοδο του Ι. Σκουλούδη.

Ολυμπιακός Ρεθύμνου (Βασίλης Νικολουδάκης): Δεσποτόπουλος, Τουρνάκης, Βερνάδος, Οικονομάκης, Ορλάντο, Δεληγιώργης, Ψωμάς, Μπούζι, Άλντο, Μαντί, Νικηφόρος.

Έπαιξαν ακόμη οι: Κρούτι, Τηλέμης, Πετρογιαννάκης, Παλουτσάϊ

ΟΦ Αρμένων (Γιάννης Καραβιώτης): Ι. Σκουλούδης, Κατάκης, Νιολάκης, Μαλετσάς, Ράνσοου, Κ. Σκουλούδης, Λ. Τάρε, Καλησπεράκης, Γερωνυμάκης, Τσαπόκου, Γαλερός.

Έπαιξαν ακόμη οι: Μίκα Τάρε, Γεωργαλής, Κολυβάκης, Κ. Τάρε, Σταματίου, Α. Τάρε, Παυλάκης, Αναγνωστάκης.

Προηγούμενο άρθροΠαραίτηση Κτιστάκη από την θέση του προπονητή-Ανοιχτή πρόταση Δ.Σ. ΟΦΑ για ανάληψη άλλου πόστου
Επόμενο άρθροΠρόσκληση ΟΦ Αρμένων για την γιορτή των Ακαδημιών