Πήρε Λαμπρόπουλο η Επισκοπή

Ενίσχυση στην θέση του τερματοφύλακα για την Επισκοπή, η οποία χθες ανακοίνωσε την συμφωνία της με τον Άκη Λαμπρόπουλο. Ο πρώην πορτιέρο της Γλυφάδας βρίσκεται στο Ρέθυμνο από την περασμένη εβδομάδα και δοκιμάζεται υπό τις οδηγίες του Κώστα Ανυφαντάκη και του Απόστολου Λεκίδη, οι οποίοι άναψαν και το πράσινο φως για την απόκτηση του. Με την απόκτηση του Λαμπρόπουλου συμπληρώνεται η τριάδα τερματοφυλάκων, αφού έχουν παραμείνει στην ομάδα οι Οδυσσέας και Αντώνης Κελαϊδής.

«Η ΠΑΕ Επισκοπή ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου τερματοφύλακα Άκη Λαμπρόπουλου για τον επόμενο 1 χρόνο», αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Επισκοπής.
Ο Άκης Λαμπρόπουλος έχει γεννηθεί στις 22 Αυγούστου του 1989 στην Καλαμάτα. Πέρυσι αγωνίστηκε με την ομάδα της Γλυφάδας στην Football League 2, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού, στον ΟΦΗ, την Χερσόνησο και τον Πανηλειακό.

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΚΟΜΒΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE

Την ερχόμενη Παρασκευή στις 13.00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Football League ΟΠΑΠ, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα χθες. Το εν λόγω Δ.Σ. θα κρίνει πολλά όσον αφορά τη νέα τάξη πραγμάτων στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, τις ομάδες που θα συμμετέχουν και το πώς θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα της σεζόν 2013-2014. Εξάλλου, όπως έχει ανακοινωθεί από την Football League, αποκλειστικά, αύριο Πέμπτη 25 Ιουλίου εκπνέει η προθεσμία των ομάδων που έχουν δικαίωμα συμμετοχής να δηλώσουν την παρουσία τους στο εν λόγω πρωτάθλημα.

Έτσι την Παρασκευή, η διοίκηση της Football League θα έχει σαφέστατα πιο ξεκάθαρη εικόνα για τη νέα σεζόν, ούτως ώστε να πάρει τις αποφάσεις της για το πώς θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα της επόμενης περιόδου. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Football League, για την συνεδρίαση του Δ.Σ. την ερχόμενη Παρασκευή. «Συνεδριάζει την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013 και ώρα 13.00΄, το Διοικητικό Συμβούλιο της Football League ΟΠΑΠ, με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:
1.- Προκήρυξη Πρωταθλήματος Football League ΟΠΑΠ 2013-2014
2.- Συμμετέχουσες ομάδες, μετά τη δήλωση συμμετοχής τους στο Πρωτάθλημα της Football League, αγωνιστικής περιόδου 2013- 2014.
3.- Διάφορα Θέματα».

Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΛΑΡΙΣΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ

Οριστικά φαίνεται πως τελειώνει το σενάριο για συμμετοχή της Λάρισας στη B΄ Εθνική της νέας χρονιάς. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες οι ιθύνοντες των «βυσσινί» δεν θα καταθέσουν φάκελο προκειμένου να πάρουν αδειοδότηση. Ο λόγος της συγκεκριμένης απόφασης που θεωρείται ειλημμένη δεν είναι άλλος από το ότι ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου Κώστας Πηλαδάκης δεν θεωρεί βιώσιμο το χρέος των 7,5 εκατομμυρίων ευρώ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η ΠΑΕ όπως αναφέραμε και πιο πάνω να μην καταθέσει φάκελο προκειμένου να εξασφαλίσει την αδειοδότηση για το νέο πρωτάθλημα. Η αρνητική αυτή εξέλιξη αναμένεται να επηρεάσει κατά πολύ το πλάνο των δύο ομίλων που θα αποτελούνται από 14 ομάδες, κάτι που θα ξεκαθαρίσει όπως όλα δείχνουν στο Δ.Σ. της Football League όπου και θα αποφασιστεί η οριστική μορφή της Football League της νέας σεζόν.

Όσον αφορά τα σενάρια της επόμενης μέρας για την «βασίλισσα του κάμπου» αυτά είναι δύο. Το ένα κάνει λόγο για συμφωνία με τη Βέροια και αναμένεται να παρουσιαστεί σύντομα, ενώ το δεύτερο έχει να κάνει με τον υποβιβασμό της ομάδας στη Γ΄ Εθνική και την ανάληψη της διοίκησης από το νέο διοικητικό σχήμα που θα προκύψει στις εκλογές της Ερασιτεχνικής την 1η Αυγούστου.

ΠΗΓΗ: http://www.goodnet.gr

Προηγούμενο άρθροΣτις 31 Ιουλίου οι δηλώσεις συμμετοχής
Επόμενο άρθροΣτους κορυφαίους αμυντικούς ο Πέτγουεϊ