Πάλεψε για 70′ ο ΟΦΑ, βαριά ήττα από τον Άρη Ρεθύμνου

Παρά το γεγονός ότι στάθηκε αξιοπρεπώς στον αγωνιστικό χώρο για πάνω από 70′ ο ΟΦΑ ηττήθηκε από τον ισχυρό Άρη Ρεθύμνου 5-0 με σκόρερ και των πέντε τερμάτων τον πρώτο σκόρερ του Πρωταθλήματος Μανώλη Σκουλούδη.

Η ομάδα μας προσπάθησε από την αρχή του παιχνιδιού να αναπτυχθεί και να είναι πιο επιθετική απέναντι στον έμπειρο Άρη Ρεθύμνου αλλά βρέθηκε σχετικά νωρίς πίσω στο σκορ. Μόλις στο 6′ ο Σκουλούδης σούταρε στο δοκάρι αλλά στο 14′ μετά από σέντρα του Χονδρογιάννη ο Σκουλούδης με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους “κίτρινους”.

Στο 21′ ήταν η πρώτη καλή στιγμή για την ομάδα μας με τον Κολυβάκη με ψηλοκρεμαστό να απειλεί αλλά τον Χνάρη να μπλοκάρει. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ σε 2-3 περιπτώσεις με τον ΟΦΑ λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου στο 44′ να φτάνει με την σειρά του κοντά στο γκολ όταν ο Μάνσε σέντραρε και ο Χατζηδάκης παραλίγο να σκοράρει στην εστία της ομάδας του με τον Χνάρη να επεμβαίνει και να διώχνει σε κόρνερ.

Οι παίκτες του Μιχάλη Δεληγιαννάκη στο δεύτερο μέρος μπήκαν πιο δυνατά και στο 54′ από σέντρα του Κραβαρίτη ο Σκουλούδης με κεφαλιά σημείωσε το 2-0. Δέκα λεπτά αργότερα στο 65′ ο Κολυβάκης σούταρε με την μπάλα να περνάει άουτ ενώ η μεγαλύτερη ευκαιρία των παικτών του Σήφη Μανωλούδη ήταν στο 72′ μετά από σέντρα του Σκουλούδη ο Γαλερός αμαρκάριστος από καλή θέση έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Σκουλούδης μετά από σουτ του Κραβαρίτη και απόκρουση του Νώντα Κολυβάκη πήρε το “ριμπάουντ” και πλάσαρε για το 3-0 του Άρη τελειώνοντας την υπόθεση νίκη για την ομάδα του. Στο 80′ ο Γερωνυμάκης με φάουλ δεν κατάφερε να σκοράρει με τον Σκουλούδη στο 82′ και στο 84′ να γράφει το 4-0 και το τελικό 5-0 αντίστοιχα, ενώ στο 88′ ο Κολυβάκης σούταρε με τον Χνάρη να μπλοκάρει στην τελευταία φάση του ματς.

ΟΦ Αρμένων (Σήφης Μανωλούδης): Ε. Κολυβάκης, Καραλής (46′ Πολιτάκης), Πενθερουδάκης, Πούλαϊ, Ν. Κολυβάκης, Τσαπόκου (28′ Ι.Π. Γαλερός), Γερωνυμάκης, Μανουσάκης, Ανυφαντάκης (58′ Βασαδάκης), Μάνσε, Σκουλούδης (79′ Νιολάκης).

Άρης Ρεθύμνου (Μιχάλης Δεληγιαννάκης): Χνάρης, Γκεοργκιέφσκι, Χονδρογιάννης (76′ Μεταξάκης), Παπαδάκης (46′ Κουταλάς), Χατζηδάκης, Ανδρουλάκης (69′ Βαρούχας), Σεφουλλάϊ (60′ Σέχι), Μπαραϊμάϊ, Σκουλούδης, Κραβαρίτης, Αντουράκης.

Προηγούμενο άρθροΝα κοιτάξει στα μάτια τον πρωτοπόρο Άρη θέλει ο ΟΦΑ
Επόμενο άρθροΦωτορεπορτάζ από το ματς του ΟΦΑ με τον Άρη Ρεθύμνου