Να κοιτάξει στα μάτια τον πρωτοπόρο Άρη θέλει ο ΟΦΑ

Πανέτοιμος παρά τις αρκετές και σημαντικές απουσίες είναι ο ΟΦΑ για την αυριανή αναμέτρηση με τον Άρη Ρεθύμνου στο γήπεδο Αρμένων στις 11.00 με στόχο να πραγματοποιήσει ανάλογη ή και ακόμη καλύτερη εμφάνιση από το αντίστοιχο ματς Κυπέλλου τον περασμένο Σεπτέμβριο, να είναι όσο γίνεται ανταγωνιστικός για να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες για το πρώτο θετικό αποτέλεσμα.

Η προετοιμασία της ομάδας μας συνεχίστηκε για όλη την εβδομάδα και δόθηκε έμφαση στο βασικότερο ζήτημα μέχρι στιγμής των “κόκκινων” που δεν είναι άλλο από το σκοράρισμα. Ο προπονητής του ΟΦΑ Σήφης Μανωλούδης τόνισε στους παίκτες του ότι είναι σημαντικό να είναι συγκεντρωμένοι στον μέγιστο δυνατό βαθμό και να μπορέσουν να περιορίσουν τους μεσο-επιθετικούς του Άρη και να κρατήσουν σε πρώτη φάση το μηδέν για την εστία τους.

Απόντες για άλλο ένα ματς θα είναι οι τραυματίες Χάρης Βαρδουνιώτης, Μιχάλης Κριτσιώτης, Χρήστος Κοσμίδης και Λεονάρντο Λεσάϊ με τον τελευταίο να συμμετέχει πλέον σε μεγάλο μέρος της κανονικής προπόνησης, όπως και οι ανέτοιμοι Βασίλης Τσόλας, Αλκαίος Αβντία αλλά και οι Γιώργος Βογιατζάκης, Βαρδής Μενιουδάκης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του  Άκη Κασιάρα ο οποίος ταλαιπωρείται από αμυγδαλίτιδα και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί τελευταία στιγμή ενώ εκτός αποστολής είναι ακόμη ο Νίκος Γεωργιουδάκης λόγω πένθους. Όσον αφορά τις επιστροφές ο Κώστας Βασσαδάκης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν και θα ενισχύσει την ομάδα μας ενώ για πρώτη φορά στην αποστολή της ομάδας μας θα βρίσκεται ένας ακόμη νεαρός παίκτης των  Ακαδημιών μας ο Γιάννης Γεωργαλής.

Αναλυτικά η 19άδα του ΟΦΑ για το ματς με τον Άρη Ρεθύμνου:

Ε. Κολυβάκης, Αποστολάκης, Ν. Κολυβάκης, Εμιλιάνο Πούλαϊ, Πενθερουδάκης, Ανυφαντάκης, Καραλής, Σκουλούδης, Γερωνυμάκης, Πολιτάκης, Μάνσε, Ι.Ε. Γαλερός, Τσαπόκου, Μανουσάκης, Νιολάκης, Κατάκης, Γεωργαλής, Ι.Π. Γαλερός, Βασαδάκης.

Προηγούμενο άρθροΣυλλυπητήρια του ΟΦΑ στον παίκτη μας Νίκο Γεωργιουδάκη
Επόμενο άρθροΠάλεψε για 70′ ο ΟΦΑ, βαριά ήττα από τον Άρη Ρεθύμνου