Πάλεψε για αποτέλεσμα ο ΟΦΑ λύγισε στο 75′ από τον Τάλω (ήττα 2-0)

Πολύ συγκροτημένη εμφάνιση πραγματοποίησε ο ΟΦΑ στο γήπεδο Μελιδονίου κόντρα στον τοπικό Τάλω αλλά προς το τέλος δέχτηκε το δεύτερο τέρμα με αποτέλεσμα να γνωρίσει ακόμη μια ήττα με 2-0 απέναντι σε έναν σαφώς πιο έμπειρο αντίπαλο.

Η αναμέτρηση ήταν μέτρια ποιοτικά με την ομάδα μας να στέκεται αρκετά καλά στον αγωνιστικό χώρο κλείνοντας τους χώρους και προσπαθώντας να δημιουργήσει κινδύνους στην αντίπαλη περιοχή κυρίως μέσω αντεπιθέσεων αλλά χωρίς να τα καταφέρνει.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν αλλά το σουτ του Μάνσε στο 2′ μπλόκαρε ο Βογιατζιδάκης. Στην πρώτη καλή στιγμή το Μελιδόνι ευτύχησε να προηγηθεί όταν από σέντρα του Δ. Χνάρη και σουτ του Μπαμπουλάκη ο Αποστολάκης απέκρουσε ασταθώς με τους αμυντικούς να μην μπορούν στη συνέχεια να διώχνουν και την μπάλα να στρώνεται στον Σπανουδάκη ο οποίος πλάσαρε εύστοχα για το 1-0.

Παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων για ένα δεύτερο τέρμα που θα τους έδιωχνε το άγχος αυτό δεν ήρθε με το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους με τον ΟΦΑ είναι μέσα στην διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος. Οι παίκτες του Λυκούργου Τζαγκαράκη έφτασαν κοντά στο 2-0 στο 47′ με το σουτ του Σπανουδάκη να βρίσκει στο δοκάρι ενώ την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Μπαμπουλάκη στο 64′.

Τρία λεπτά αργότερα ο Σπανουδάκης και πάλι σημάδεψε το δοκάρι για να φτάσουμε στο 75′ όταν και πάλι από λάθος στο χώρο της μεσαίας γραμμής και κλέψιμο των παικτών του Μελιδονίου ο Χνάρης έβγαλε σε θέση βολής τον Σπανουδάκη με τον έμπειρο επιθετικό να σκοράρει για το 2-0.

Η ομάδα του Μιχάλη Τριχάκη προσπάθησε να αντιδράσει και στο 80′ ο Γερωνυμάκης εκτέλεσε φάουλ με την μπάλα να περνάει άουτ. Δύο λεπτά αργότερα ο Μπαμπουλάκης σούταρε στο δοκάρι στην τελευταία καλή στιγμή για το ματς με το 2-0 να είναι το τελικό σκορ.

Πλέον ακολουθούν τρεις ουσιαστικά εντός έδρας αναμετρήσεις για την ομάδα μας αρχής γενομένης από το ερχόμενο Σάββατο στις 15.15 κόντρα σε Ερμή Ζωνιανών την επόμενη κόντρα στην Ασή Γωνιά (τυπικά γηπεδούχος στο γήπεδο Αρμένων) και στη συνέχεια κόντρα στον Αστέρα Περάματος πριν τις δύο εξόδους για το κρίσιμο ματς στα Λιβάδια απέναντι στην τοπική ομάδα και ακολουθεί η αναμέτρηση με τον Άρη Ρεθύμνου στα Μισίρια.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης η διοίκηση και προσωπικά ο Πρόεδρος του ΟΦΑ κ. Γιώργος Δρουδάκης παρέθεσε δείπνο στην ψησταριά Θράκα που βρίσκεται στο Πέραμα όπου παρευρέθηκαν όλα τα μέλη της αποστολής και μάλιστα απόλαυσαν το συγκρότημα των Γιώργου και Νίκου Στρατάκη το οποίο διασκέδασε τους παρευρισκόμενους με ζωντανή παραδοσιακή Κρητική μουσική.

 

 

 

 

 

 

 

 

Τάλως Μελιδονίου (Λυκούργος Τζαγκαράκης): Βογιατζιδάκης (84′ Κανακάκης), Ε. Σωπασής, Χριστοδούλου, Βασσάκης (78′ Ψωμάς), Σκαράκης, Γ. Σωπασής, Πλεύρης (54′ Χριστουλάκης), Σωπασουδάκης, Μπαμπουλάκης, Χνάρης, Σπανουδάκης (90′ Κουκλάκης).

ΟΦ Αρμένων (Μιχάλης Τριχάκης): Αποστολάκης, Ι.Π. Γαλερός, Βασαδάκης, Ν. Κολυβάκης (82′ Πολιτάκης), Εμιλιάνο, Μανουσάκης (73′ Κριτσιώτης), Γερωνυμάκης, Ανυφαντάκης, Μάνσερ, Λεονάρντο (59′ Γασπαράκης), Κοσμίδης.

Προηγούμενο άρθροΝα αποδράσει με θετικό αποτέλεσμα θέλει ο ΟΦΑ από το Μελιδόνι
Επόμενο άρθροΦωτορεπορτάζ από το ματς του ΟΦΑ στο Μελιδόνι