Να αποδράσει με θετικό αποτέλεσμα θέλει ο ΟΦΑ από το Μελιδόνι

Να είναι πιο ανταγωνιστικός κόντρα στον τοπικό Τάλω στο γήπεδο Μελιδονίου σήμερα στις 15.00 θέλει ο ΟΦΑ ώστε να επιστρέψει με βαθμό ή βαθμούς και να έχει περισσότερες πιθανότητες για την παραμονή στην Α’ ΕΠΣΡ.

Η ομάδα του Μιχάλη Τριχάκη ανέβασε στροφές την τελευταία εβδομάδα στην προετοιμασία που έκανε εν’ όψει της σημερινής αναμέτρησης με τα αγωνιστικά προβλήματα να είναι σαφώς λιγότερα σε σχέση με προηγούμενα ματς αλλά σημαντικά.

Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Νίκος Γεωργιουδάκης, Γιώργος Βογιατζάκης και ο εμπύρετος Βασίλης Τσόλας όπως και ο ανέτοιμος Αποστόλης Κατάκης, ενώ εκτός πλάνων βρίσκονται και οι Μιχάλης Πενθερουδάκης και Πέτρος Καραλής λόγω επαγγελματικών και προσωπικών υποχρεώσεων αντίστοιχα.

Αμφίβολος είναι και ο Νίκος Κολυβάκης ο οποίος αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στη μέση και η συμμετοχή του για το παιχνίδι του Μελιδονίου θα κριθεί την τελευταία στιγμή με τις πιθανότητες πάντως να είναι με το μέρος του. Πάντως και ο νεαρός μπακ αλλά και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται στην αποστολή με τον τεχνικό του ΟΦΑ να ανακοινώνει την 18άδα λίγο πριν την έναρξη του ματς.

Προηγούμενο άρθροΟι διαιτητές της 17ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣΡ
Επόμενο άρθροΠάλεψε για αποτέλεσμα ο ΟΦΑ λύγισε στο 75′ από τον Τάλω (ήττα 2-0)