Ο.Φ.ΑΡΜΕΝΩΝ- ΝΕΑ ΔΟΙΚΗΣΗ-ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ-ΝΕΟΙ ΣΤΟΧΟΙ

Μετά  από πολλά χρόνια η Διοίκηση του Γιώργου Δρουδάκη αποφάσισε να αφήσει το Σωματείο των Αρμένων στα χέρια νέων ανθρώπων που έχουν όρεξη και διάθεση και αγάπη για τα παιδιά.Πάρα πολλά χρόνια οι άνθρωποι αυτοί με μπροστάρη τον Γιώργο τον Δρουδάκη πρόσφεραν πάρα πολλά στο Σωματείο και στην περιοχή των Αρμένων με το να δουλεύουν με στόχο να μπορούν τα παιδιά της περιοχής να αθλούνται και να  ασχολούνται με το ποδόσφαιρο.

Την περίοδο της διοίκησης τους κατάφεραν ακόμα να προσφέρουν στην περιοχή ένα πραγματικά στολίδι,το γήπεδο των Αρμένων.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.Φ.Αρμένων απαρτίζετε κυρίως  από γονείς παιδιών των ΑΚΑΔΗΜΙΏΝ του Σωματείου και έχει ως συνεργάτη τον πολύπειρο Γιώργο Βροντάκη σε θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα .

Η Διοίκηση ανέλαβε με στόχο να αναδείξει μέσα από τα παιδιά της ακαδημίας πάνω απ΄ όλα ανθρώπους άξιους για την κοινωνία και ύστερα αθλητές.

Προπονητής  του Σωματείου προσελήφθηκε ο Γιώργος Κωσταράκος για να αξιοποιήσει  τα νέα παιδιά από την ακαδημία και να μπορέσει να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο χωρίς άγχος,  να βγάλει στο γήπεδο μαζί με κάποιες προσθήκες  ένα σύνολο παικτών  που να προσφέρουν θέαμα.

Η νέα διοίκηση του Σωματείου επίσης  κατάφερε κάτι πολύ σημαντικό,ήρθε σε συμφωνία με την ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΝΑθΗΝΑΙΚΟΥ και με την νέα  ποδοσφαιρική χρονιά θα λειτουργεί στο γήπεδο των Αρμένων.

Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου είναι ο Σταματίου Δημήτρης πατέρας παιδιού από την Ακαδημία μας και κάτοικος Αρμένων.

 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ο.Φ.ΑΡΜΕΝΩΝ

Κύριε Σταματίου πως αποφασίσατε να ασχοληθείτε με την Ο.Φ.ΑΡΜΕΝΩΝ:

            <<Με το τέλος της περυσινής ποδοσφαιρικής χρονιάς είχε αποφασιστεί από το προηγούμενο Διοικητικό Συμβούλιο να αποχωρήσει λόγω του ότι ήταν πολλά χρόνια στο τιμόνι της ομάδας και είχαν κουραστεί.

   Έτσι λοιπόν ήρθαν σε επαφή μαζί μας, μιας και μας έβλεπαν συνεχώς στο γήπεδο να παρακολουθούμε τα παιδιά μας   που έκαναν προπόνηση.

Κάποια  λοιπόν  ημέρα μερικοί γονείς συναντηθήκαμε και είπαμε να δοκιμάσουμε να εμπλακούμε στα διοικητικά με στόχο να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες για τα παιδιά μας να παίξουν ποδόσφαιρο>>.

Πως φτάσατε στην επιλογή του Κου Κωσταράκου για προπονητή της ομάδας :

<<Είχαμε να επιλέξουμε από μια τριάδα προπονητών ένας εκ των οποίων ήταν και ο Γιώργος .Είναι ένας καταξιωμένος προπονητής και έχει δείξει δείγματα γραφής στο τοπικό του Ρεθύμνου,επίσης προερχόταν από μια καλή χρονιά  από το πέρασμα του από τον Άρη.

Ξέραμε ότι του αρέσει να δουλεύει με μικρούς σε ηλικία παίκτες και αυτό άρεσε στη Διοίκηση>>

Σαν Διοίκηση ποιοι είναι οι στόχοι της Ομάδας σας :

     <<Στόχος της Διοίκησης είναι να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες έτσι ώστε τα παιδιά μας να μπορούν να μυηθούν στον αθλητισμό και στο ποδόσφαιρο.

Με αυτή την ενασχόληση  και μαζί με το σχολείο τους, την μάθηση να μπορούν να αποφεύγουν τις διάφορες κακοτοπιές που τους παρουσιάζονται καθημερινά μπροστά τους.

Σίγουρα μέσα από όλα αυτά θα θέλαμε να προωθήσουμε και κάποια ταλέντα ποδοσφαιρικά που θα βγουν από την ενασχόληση τους με το ποδόσφαιρο>>

Πως προέκυψε η συνεργασία με τις ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ :

<< Όπως ξέρετε οι σχολές ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού υπάρχουν κάμποσα χρόνια στο Ρέθυμνο.

Μετά την λήξη συνεργασίας που είχαν με το Κο Ανυφαντάκη  κάναμε κάποιες ενέργειες έτσι ώστε να   φέρουμε τις σχολές αυτές στους Αρμένους,γνωρίζοντας ότι η συνεργασία αυτή θα βοηθήσει  σε διάφορα επίπεδα την βελτίωση της ήδη καλής δουλειάς που γίνετε τόσα χρόνια στην Ακαδημία μας .

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έμειναν ικανοποιημένοι με τις εγκαταστάσεις του γηπέδου όπως επίσης και για την σωστή δουλειά που γίνετε τόσα χρόνια στην ΑΚΑΔΗΜΊΑ μας  με τους ικανούς προπονητές που τόσα χρόνια δουλεύουν με μικρά παιδιά και έχουν καταφέρει πάρα πολλά.

 Μην ξεχνάτε ότι κάθε χρόνο λαμβάνουμε μέρος σε όλες τις ηλικίες των πρωταθλημάτων υποδομών της Ε.Π.Σ.Ρ με ικανοποιητικά αποτελέσματα>>.

Προηγούμενο άρθροΔερμιτζάκης: “Είμαστε σε καλό δρόμο”
Επόμενο άρθροΝιμα…ναι και πέντε «όχι»